Wendel Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 Nick: Wendel Nick-uri anterioare: [HyperyoNNN] , Essence Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Wendel Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/weICoWm poza a fost editata la IP-uri Level: 34 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Deocamdata nu sunt in nicio factiune...inca ma gandesc daca sa intru din nou in S.I sau sa intru in Paramedic. Ore jucate: 749 Warn-uri: 0 De cât timp joci SA:MP?: 2014 Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da,in 2015 la un war...din cate imi amintesc..bagasera cei de la the russian cod si am bagat si eu...se pare ca m-a prins pe mine . Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Niciodata si nici nu o sa am . Am avut o relatie fructoasa de fiecare data . IRL: Prenume: Alex Vârstă reală: 20 Domiciliu: Topoloveni Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana care ii place sa ii ajute pe cei din jur indiferent de situatie,imi place sa lucrez in echipa,sunt cooperant si de asemenea sunt o persoana care munceste pentru a-si indeplini toate scopurile. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sala,iesit pe afara cu tovarasii. Descrie buGGed în câteva cuvinte: O comunitate stabila de atatia ani care nu va muri niciodata . CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan vechi si serios ,acest clan avand persoane cu BUN SIMT nefacand glume proaste si alte calicaturi de glume de copii..Fiecare sarind in ajutorul tau in legatura cu o problema pe care o intampini. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da,am iesit deoarece consideram ca eram cam inactiv din cauza lipsei de timp asa ca am hotarat sa ii las loc unui alt jucator. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece nu ma regasesc in alte clanuri deocamdata,clanul acesta este old school pentru mine.
Rusu47 Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 23 hours ago, Massive said: ai copiat descrierea. 1
AymaN Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 On 2/18/2022 at 3:39 PM, Massive said: ai copiat descrierea.
SerkaN Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 On 2/18/2022 at 3:39 PM, Massive said: ai copiat descrierea.
KaApA Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 Aplicaţia este destul de slab dezvoltată. Poţi aplica pe viitor dacă doreşti să depui mai mult efort.
Recommended Posts