Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: .Denis
  • Nick-uri anterioare: DeniSs20, []DeniS. si DVNiEL
  • Profil panel: .Denis's Profile - Bugged.ro SA:MP Server
  • Sancțiuni (poză panel): Imgur: The magic of the Internet
  • Level: Am level 98.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: In prezent fac parte din factiunea Taxi San Fierro si detin rank 2.
  • Ore jucate: In momentul aplicarii detin 4163 ore jucate.
  • Warn-uri: 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?: Din anul 2016 cu o pauza de 1 an si jumatate adunat.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Din punctul meu de vedere zic ca nu.

IRL:

• Prenume: Daniel
  • Vârstă reală: Am 27 ani.
  • Domiciliu: Gorj.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt indraznet, cu cei 7 ani de acasa, glumet, cu o atitudine multipla. Imi respect prietenii, colegii, superiorii si alte persoane. De asemenea, nu fac glume proaste, ironizari pana cand nu cunosc bine persoana respectiva si pana nu stiu sigur ca suntem prieteni foarte apropiati. Si desigur tot in gluma fac asta, cu acordul respectivului. Sunt foarte ambitios si punctual, imi place sa-mi fac treaba bine si repede, fara lipsuri sau greseli. Sunt de gasca, imi place sa ma inteleg bine cu toti, ma integrez usor intr-un grup si incerc sa las o amintire placuta in urma mea. Sunt sociabil, cooperant, intuitiv, optimist si imi place foarte mult sa ajut.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Imi place sa ma plimb, sa ies cu prietenii si sa ma joc pe PC.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server decent, nu foarte complicat si pe gustul multor jucatori. (Old school).

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan renumit cu membrii prietenosi si foarte vechi pe server.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, deoarece m-am lasat de samp o perioada.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece aici am prieteni si cred eu ca are o activitate decenta fata de alte clanuri.
  • KaApA locked this topic
  • Kronick changed the title to [Aplicație] King. - .Denis
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp