-Oase Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 (edited) Nick pe server: Oase Link catre profilul tau din panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Oase Zile adunate (aprox.) in factiuni: 23 In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Eu m-am reapucat de sa-mp de cateva luni , momentan in Paramedic petrec timpul. Ce iti place sa faci pe SAMP? (detaliaza): In Samp imi place foarte mult sa fac afaceri, desigur sa ies sipe profit si deasemenea sa ma bucur de acest joc alaturi de colegii de clan si din factiune. Cate ore acorzi pe zi acestui joc? (fii sincer, se verifica): Depinde si de zile, ca de exemplu in timpul saptamanii sunt activ de la 19:00 pana la 23:00, 00:00. Si in weekend nu am ore stabile, depinde ce am in program. Dar de fel stau aproximativ 3-4 ore. De ce crezi ca meriti functia de helper?: Pentru ca am revenit in forta dupa mult timp, Stiu exact cu ce se mananca, pentru ca am cateva ore in spate jucate pe acest server bugged. Eu vin de pe Red, sa ne lamurim de ce nu am deloc FH. Am sters tot pentru ca vreau sa o iau de la 0. Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Nu. Ce alte jocuri joci?: Nici un joc. De ce iti place sa joci samp?: Este jocul meu de suflet de cand eram copil si nu ma pot dezlipi de el, de Bugged. Ce-ti place cel mai mult la Bugged, de ce ai ales sa joci aici?: Comunitatea asta imi place, si ca se mentine o ordine si serverul imbatraneste frumos. Crezi ca iti place sa ajuti jucatorii?: Am ajutat jucatori chiar si fara helper. Pentru daca ne ajutam ne este noua serverului mai bine. Cu cine iti petreci timpul de obicei pe server? (enumera doar cativa jucatori): Cu toata lumea care intalnesc, mereu se isca o discutie si incepe ca o amicitie. Nu mai am prieteni care joaca. Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?: Tasteaza comanda [/gps], alege orasul in care esti si selecteaza [Clothing Store] si urmareste punctul rosu, odata ajuns acolo tasteazi comanda [/clothes] si iti alegi un skin. Daca un player intreaba ce face la job-ul de Mechanic, ce ii raspunzi?: Poti oferi [/refill] sau [/repair] unui jucator in schimbul unei sume de bani sau poti tasta comanda [/tow] in timp ce te afli intr-un vehicul de tip "Tow Truck" in fata unei masini abandonate. Daca un player intreaba cum poate intra in factiunea L.S.P.D., ce ii raspunzi?:Pentru a intra in factiunea respectiva, ai nevoie de minim 10 ore jucate in ultimele 60 de zile, minim level 15 si o aplicatie pe panel. Edited March 3, 2022 by -Oase Quote
Recommended Posts