UndeADisparutBuggedul Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 [A SE CITI TOT VA ROG!!!] Am intrat pe BUGGED dupa 5 ani in care nu am mai jucat SAMP deloc. Am intrat de curiozitate pe panel sa vad ce mai e. BuGGeD a fost o comunitate demna de respect cu serverele mereu full. Am vazut gloria blue.bugged, red.bugged, green.bugged, orange.bugged, yellow.bugged, iar mai apoi am auzit de o fuziune pentru a crea black.bugged si white.bugged. Mai tarziu am auzit ca s-a deschis purple.bugged. Serverul BuGGeD a fost plin de surprize, de servere full, de prieteni cu care stateam pana dimineata si ne distram copios. Vremuri bune. Era cel mai bun din Romania (nu sunt hater buy-zone, vorbesc doar facts). Am ras, am luat teapa, am strans bani sa donez, amintiri bune si mai putin bune. Sa-mi explice cineva... Unde e gloria BuGGeD? Cum de a decazut in asemenea hal? Ce e cu toate serverele astea aparute? B-Hood, CrownLand, Ruby.Nephrite? Ce sunt astea? BuGGeD a avut Romania la picioare in materie de SAMP. L-a lasat in spate pe veteranul buy-zone. A luat-o inaintea la toti. Acum ce? De la 4-5 servere am ajuns la 2-3 iar apoi la unul singur? Ok, inteleg ideea de fuziune, dar nu e ok in halul asta. Harta e goala pe BuGGeD. Nu mai sunt 1000/1000, ci doar 300/1000 maxim. Nici macar jumatate din playeri nu mai sunt pe un singur server BuGGeD. ATI AVUT 5 SERVERE FULL CONSTANT, NU A MAI REUSIT NICIO COMUNITATE DIN ROMANIA (si probabil nici international) ASA CEVA, IAR ACUM ATI DECAZUT IN ULTIMUL HAL. MI-E RUSINE SI MI-E JENA. Imi pare rau ca s-a ajuns asa. O sa trec la partea interesanta acum: In calitate de fost jucator BuGGeD (blue, red, yellow si orange) vin cu o idee care sper sa fie bagata in seama: STERGETI ABSOLUT TOT CE INSEAMNA SAU A INSEMNAT BUGGED. WEBSITE, SERVERE, ABSOLUT TOT. DACA SE POATE SA DATI REFUND LA JUCATORII CARE INCA MAI JOACA SI AU DONAT, DATI-LE BANII INAPOI LA FIECARE SI LUATI O PAUZA DE 2-3 LUNI SA VA RELAXATI. REVENITI VARA CU CEVA NOU SI INOVATIV. CU CE? CU *REBORN.BUGGED.RO* -> UN SERVER NOU NOUT CARE VA FACE 1000/1000 INCA DIN PRIMELE 5 MINUTE. DACA TREABA VA MERGE BINE CU REBORN.BUGGED.RO PUTETI REVENI LA IDEEA DE CULORI.BUGGED.RO SAU SA INLOCUITI CU ALTCEVA, GEN *DIAMOND.BUGGED.RO* SAU *GOLD.BUGGED.RO*, ETC. Va rog sa luati in serios acest topic si bagati spam cat de mult puteti. Mi-e dor de vechiul BuGGeD. Vreau reborn.bugged.ro neaparat. Va rog... - Un fost jucator care v-a respectat serverul si munca extrem de mult, dar a ramas NEplacut surprins cand a vazut cum a ajuns BuGGeD in 2022. De la NR1 in josul topului... Quote
A.J Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 Mda.. va fi nevoie de multe eforturi pentru a revenii pe pozitie, dar se merita! Quote
EllisoN Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Părerea mea, să facă @Shad0wserver de RAGE, platforma de GTA V, @Tibisper să vă gândiți bine. Va avea din nou un mare succes! Shad0w este foarte priceput în scriptat, văd că toți au devenit scriptări peste noapte cu ani în trecut cu mucii la nas făceau farm pe bugged, acum se gândesc să deschidă și ei de RAGE. Eu zic ca Shadow să se gândească și să-l facă, Tibi si cu Shad0w cei mai seriosi owneri. Quote
MarioAlexandru Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Majoritatea au crescut, au ajuns la o varsta si nu mai au timp de SA:MP iar copii din ziua de azi ar alege alte jocuri cum ar fi Fortnite in locul SA:MP-ului. Ar fi fost frumos sa fie repopulat server-ul, dar slabe sanse. Quote
A.J Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Chestia-i simpla, jucatorii de acum prefera sa se duca la youtuberi, cum ar fi la Bobo, Raduq sau Awake. Pace! Quote
VenoWW The Legend Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Degeaba vii cu idei mane si le spui daca shadow nu vrea sa faca. Quote
Recommended Posts