sunkie Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 Hei, iar eu! Astazi vreau sa va prezint un job destul de frumos, zic eu. M-am inspirat putin de la jobul Delivery Driver de pe serverul de SA:MP al comunitatii :). Probabil voi mai face niste modificari. Astept parerile voastre! 3 Quote
BloodWolf Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 Mie mi se pare ca e exact ca Delivery Driver doar ca e schimbat vehiculul de la job Quote
A.J Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 Exact despre asta vorbeam. Felicitari pentru munca depusa! 1 Quote
sunkie Posted March 27, 2022 Author Posted March 27, 2022 6 hours ago, BloodWolf said: Mie mi se pare ca e exact ca Delivery Driver doar ca e schimbat vehiculul de la job Nu e chiar exact, pe bugged nu incarci cutiile de la depozit si nu poti lua cutii din masina. Quote
Leno Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 Imi place ca perseverezi. Genial acel box din stanga cu statistica despre job. Felicitari pentru toate features-urile pe care le faci. Sincer, tine-o tot asa. Ai propriul GM sau ce GM folosesti? Quote
sunkie Posted March 27, 2022 Author Posted March 27, 2022 1 hour ago, Leno. said: Imi place ca perseverezi. Genial acel box din stanga cu statistica despre job. Felicitari pentru toate features-urile pe care le faci. Sincer, tine-o tot asa. Ai propriul GM sau ce GM folosesti? Mersi! Am propriul gamemode, e mult mai usor sa fac diferite sisteme atunci cand stui fiecare variabila din gamemode. 1 Quote
sunkie Posted March 27, 2022 Author Posted March 27, 2022 20 hours ago, NoNameXDD said: votez irinel scripter bugged sho votez, pacat ca n-am cum sa dau de shad0w Quote
KonNDor Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 On 3/27/2022 at 9:06 PM, irinelbro69 said: sho votez, pacat ca n-am cum sa dau de shad0w Fa un ticket pe panel. Arata-i portofoliul tau si... poate se leaga ceva. Quote
sunkie Posted May 28, 2022 Author Posted May 28, 2022 13 minutes ago, Roplayermlg said: Fa un ticket pe panel. Arata-i portofoliul tau si... poate se leaga ceva. Am incercat de vreo 3 ori. Poate le-a vazut, poate nu, habar nu am. 1 Quote
s4uriK..Official Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 On 3/26/2022 at 9:46 PM, irinelbro69 said: Hei, iar eu! Astazi vreau sa va prezint un job destul de frumos, zic eu. M-am inspirat putin de la jobul Delivery Driver de pe serverul de SA:MP al comunitatii :). Probabil voi mai face niste modificari. Astept parerile voastre! Wow. Super. Felicitări pentru unicitatea asta și pentru limbajul pawn. Îmi place ceea ce faci. Quote
Recommended Posts