Jump to content

Recommended Posts

Posted

» Nume: Alexandru Cristian
» 
Varsta: Am varsta de 20 de ani.
» 
Descriere (20 de cuvinte minim): Pot incepe cu faptul ca sunt o fire ambitioasa si ca respect pe cine ma respecta. Sunt un baiat cu capul pe umeri, am 'cei 7 ani de acasa', imi place munca in special munca in echipa. Ador faptul sa cunosc oameni noi. Sunt pasionat de gaming, am si un canal de YouTube pe aceasta tema iar in timpul liber ies in oras cu prietenii. In general sunt un tip foarte serios dar am si simtul umorului foarte bine dezvoltat.

» Nickname: Kellow
» 
Link de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Kellow
» 
Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/a/WNv7lxe

» De ce vrei să intri in clan?: Stiu de acest clan de cand m-am apucat prima data de SA:MP, de prin 2016 - 2017 cand inca era condus de vechea brigada (Collapse, Arthur [care inca e la conducere]). Intodeauna m-a atras, nu stiu exact motivul, probabil faptul ca a fost intodeauna unul dintre cele mai importante si serioase clanuri de pe server, daca nu chiar pe primul loc. Vreau sa imi fac prieteni noi iar acest clan ma poate ajuta in a-mi indeplini acest obiectiv cu oameni seriosi.
» 
Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai fost.
» 
Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Inca sunt in clanul 'Aristocrats', nu stiu care e treaba cu el. Am vrut sa intru intr-un clan in momentul reapucarii mele pentru a putea schimba 2-3 vorbe cu cineva.
» 
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am fost banat.
» 
Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite): Nu, nu am avut.
» 
Cu cine te întelegi din clan?: sn3cks si il mai cunosteam pe Morpheus (daca este acel Morpheus, fostul mafiot).
» 
Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Desigur.

Posted

contra.png level mic, ore putine pentru cineva care joaca din 2016. FH-ul este dezastruos, putine zile in factiuni, nicio realizare, nu ai skill-uri la job-uri., despre comportament nu am ce sa spun pentru ca nu te cunosc. Din aceste motive ai primti acest vot din partea mea, aplica cand vei avea macar 1000 de ore, un FH mai primitor si macar o realizare si poate votul meu se va schimba.

Posted
On 4/12/2022 at 7:11 AM, Mihnea said:

contra.png level mic, ore putine pentru cineva care joaca din 2016. FH-ul este dezastruos, putine zile in factiuni, nicio realizare, nu ai skill-uri la job-uri., despre comportament nu am ce sa spun pentru ca nu te cunosc. Din aceste motive ai primti acest vot din partea mea, aplica cand vei avea macar 1000 de ore, un FH mai primitor si macar o realizare si poate votul meu se va schimba.

Posted
On 4/12/2022 at 7:11 AM, Mihnea said:

• R3aDy locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp