Jump to content

Recommended Posts

Posted

» Nume: Lucian
» 
Varsta: 21 de ani
» 
Descriere (20 de cuvinte minim): Sunt foarte sincer, serios din orice punct de vedere si cu simtul umorului, asa cum ii sta bine oricarui baiat. Pasionat de muzica, ma pricep destul de bine sa cand la 3 instrumente: pian, percutie si chitara. Imi place fotbalul si ador jocurile video, consider ca sunt cel mai bun mijloc de destingere si relaxare, mai ales cu prieteni alaturi. Socializarea si meme-urile fac parte din viata mea de zi cu zi (talk memes to me, cum ar spune unii). 

» Nickname: luci_contderasboi
» 
Link de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Luci_cOnTdEraSbOi
» 
Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/5XAgDTe

» De ce vrei să intri in clan?: Doresc sa intru in clan pentru ca este unul vechi, foarte cunoscut si de asemnenea, imi place tag-ul si imi si place sa-l port, ma face sa ma simt mandru. Consider ca membri acestuia sunt foarte faini si cunoscuti iar pe langa asta, cred ca am ce invata de la ei.
» 
Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Am mai fost acum mult timp. Am iesit pentru a intra in alt clan cel mai probabil.
» 
Care este ultimul clan din care ai facut parte?: The Legends dar pe alt cont.
» 
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am fost banat pe acest cont acum multe timp de multe ori si din diferite motive: cheats, c-bug si cam atat cred.
» 
Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite): Nu am avut vreo altercatie pana in momentul acesta.
» 
Cu cine te întelegi din clan?: Nu cunosc pe nimeni personal sau macar bine / in online.
» 
Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Desigur, cu mare placere

• R3aDy locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp