Jump to content

Recommended Posts

Posted

» Nume: Rareș
» 
Varsta:20
» 
Descriere (20 de cuvinte minim): Pentru început vreau să precizez că sunt o fire ambițioasă și când mă apuc de un lucru îl duc cu bine până la capăt. Sunt o fire prietenoasa, obișnuiesc să vorbesc cu oricine din jurul meu, sunt sociail, receptiv. Doresc să menționesc că sunt o persoană deschisă la provocări, amabilă, în continuă căutare de senzații noi.

» Nickname: Risky[]
» 
Link de pe panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Risky[]
» 
Screenshot LP (last punish):https://imgur.com/a/lzM9Vje

» De ce vrei să intri in clan?: Doresc să intru în clan deoarece am mai fost și mi-a plăcut comportamentul membriilor.
» 
Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Da, am îeșit pe inactivitate, am avut bac-ul și m-am lăsat o perioadă de SA:MP.
» 
Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Seraphim.
» 
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu.
» 
Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite): Nu.
» 
Cu cine te întelegi din clan?: Karim, Bludy, momentan, dar sper că pe viitor mă voi întelege cu cât mai mulți.
» 
Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Da.

Posted

netru.png

O aplicatie mai convingatoare ar fi fost un plus la acest vot, dar mai mult daca faceai parte dintr-o factiune. Momentan pari un jucator ce nu a jucat de cativa ani si a hotarat sa intre intr-un clan, e ok dar vrem membri activi.

• Like 1
Posted

netru.png

Te-am vazut intrecere astazi pe la fish prin San Fierro dar nu am putut sa-mi formez o parere despre tine asa ca votul meu este neutru.

Cum a mentionat si  L0K3D, o aplicatie mai convingatoare te-ar fi ajutat mai mult,ne-ar fi ajutat pe noi sa ne dam seama cu ce persoana avem ocazia de a discuta asa din cateva randuri scrise eu unul cel putin nu iti pot acorda un PRO pentru aceasta aplicatie.

Eu unul pun putin accent si pe skills-urile joburilor,nu foarte mult dar totusi parca vezi altfel jucatorii care au conturile ,,lucrate" stii ca si-au dat interesul pentru ceva de pe server inafara de Gambling.

• Like 1
Posted

pror.png

un baiat vechi care isi merita locul in clan, activitatea se face in timp, nu ajungi la 50 de ore in last 7 intr-o singura zi. Welcome in clan!

Posted
4 minutes ago, Mihnea said:

pror.png

un baiat vechi care isi merita locul in clan, activitatea se face in timp, nu ajungi la 50 de ore in last 7 intr-o singura zi. Welcome in clan!

Posted
9 minutes ago, Mihnea said:

pror.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp