iuleeeaa Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 Nume: Iulia ● Varsta (reala): 20 ● Sex: F ● Tara de provenienta: Romania ● Orasul in care locuiesti: Bucuresti ● Nickname: Iuliaa.f ● Link catre profilul din panel: https://bluepanel.bugged.ro ● Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): mute, limbaj vulgar (din greseala) ● De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Imi doresc sa fac parte din clan ca sa cunosc mai multe persoane. ● Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, din Angels Forever ● De ce ai iesit din ultimul clan?: Am fost inactiva. ● Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: KimpRip, Geno ● Descrie-te in minim 20 de cuvinte (evita caracteristicile fizice): Sunt prietenoasa, am simtul umorului si imi place sa acumulez experienta.Imi place sa imi fac foarte multi prieteni si sa socializez.In timpul liber calatoresc si fac fotografii. ● Exista un membru din clan cu care nu te intelegi (precizeaza de ce, cat mai detaliat)?: Nu. ● Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea fata de el si de membrii?: Da ● Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?: Da.
Mihnea Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 asta este alt model de aplicatie + ce e cu aceasta aplicatie? nici macar la precizarea sexului nu ai scris Feminin, ai pus un F.
Helios Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 Revino cu o aplicatie cand respecti modelul aplicatiei, intri intr-o factiune si faci activitate, tu momentan nu indeplinesti nicio conditie din cele mentionate anterior. 1
Recommended Posts