Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nume: Iulia

●  Varsta (reala):  20

Sex: F

Tara de provenienta: Romania

Orasul in care locuiesti: Bucuresti

●  Nickname:  Iuliaa.f

●  Link catre profilul din panel:  https://bluepanel.bugged.ro

●  Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente):  mute, limbaj vulgar (din greseala)
●  De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?:  Imi doresc sa fac parte din clan ca sa cunosc mai multe persoane.

●  Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, din Angels Forever
●  De ce ai iesit din ultimul clan?:  Am fost inactiva.

●  Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: KimpRip, Geno
●  Descrie-te in minim 20 de cuvinte (evita caracteristicile fizice): Sunt prietenoasa, am simtul umorului si imi place sa acumulez experienta.Imi place sa imi fac foarte multi prieteni si sa socializez.In timpul liber calatoresc si fac fotografii.
●  Exista un membru din clan cu care nu te intelegi (precizeaza de ce, cat mai detaliat)?: Nu.
●  Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea fata de el si de membrii?:  Da

●  Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?: Da.

Posted

contra.png

asta este alt model de aplicatie + ce e cu aceasta aplicatie? nici macar la precizarea sexului nu ai scris Feminin, ai pus un F.

Posted

respins.png

Revino cu o aplicatie cand respecti modelul aplicatiei, intri intr-o factiune si faci activitate, tu momentan nu indeplinesti nicio conditie din cele mentionate anterior.

• Thanks 1
  • Helios locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp