Darber47 Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 IG: Nick: Darber Nick-uri anterioare: Darber45. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Darber Sancțiuni (poză panel): https://ibb.co/Yt0hzfv Level: Am level 30. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiunea Taxi Los Santos, detinand rank 1. Ore jucate: La momentul creearii aplicatiei, am un total de 668 ore. Warn-uri: Am 1 warn. De cât timp joci SA:MP?: Ma joc SA:MP din anul 2016. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Am fost odata, dintr-o greseala total banala. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut vreodata. Sper ca nu am creat discomfort vreunui membru din clan! IRL: Prenume: Ma numesc Adrian, Vârstă reală: Am infloritoarea varsta de 17 ani. Domiciliu: Sunt din jud. Prahova, Ploiesti. Biografie (minim 30 cuvinte): In mare parte, sunt o persoana se angajeaza constructiv in orice activitate de grup si indiferent de ceea ce ajung sa primesc, am o latura sensibila care ma determina usor sa ma relationez cu oamenii, indiferent daca in unele cazuri se poate dovedi ca am relationat cu persoane gresite. In timpul liber, pe langa faptul ca joc SA:MP si CS:GO, sunt pasionat de ciclism, sportul care ma pasioneaza cel mai mult si care ma mentine in forma, parcipand la multe concursuri la mine in zona, pe o raza mare de navigatie. Sunt un fan al filmelor de actiune, in special al celor create de Marvel, care m-au inspirat la o varsta foarte frageda sa fiu puternic in orice situatie si, dupa cum se spune, „mai e o zi de maine”. Sunt un tip destept care prefera sa rezolve problemele intr-un mod simplu si lent, dar cu cap si calm decat sa se grabeasca sa sa stric tot ceea ce incerc sa fac. Multi prieteni ma vad ca pe o persoana dinamica, care este mereu dornica de noi experiente si provocari, iar pentru mine aceasta a fost o oportunitate de a ma intalni cu multi oameni exceptionali de-a lungul vietii. Faptul ca sunt sociabil, m-a facut intr-un fel comediantul grupului meu restrans de prieteni, pe car ii fac mereu sa rada in hohote, deoarece acest lucru ma face, cel mai fericit, mereu sa am oameni veseli in jurul meu. Ce îți place să faci în timpul liber?: Cum am precizat mai sus, imi place sa practichez ciclismul, un sport simplu, pe care il ador inca din copilarie, un sport pe care l-am invatat cu multa usurinta. Descrie buGGed în câteva cuvinte: La momentul actual, Bugged este un server linistit, cu un staff pe masura, jucatori de treaba si activitati care te tin mereu in priza. De aceea am ales sa ma joc inca din 2016, mereu l-am vazut ca pe un loc magic unde sa ma linistesc la calculator. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan bine pus la punct, cu o conducere foarte buna, membrii de treaba, unde am foarte multi prieteni, cu care ma inteleg de minune. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in clan, dar imi dores inca din 2020. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur clanului, deoarece, cum am precizat anterior, este un clan cu o conducere frumoasa, plin de membrii prietenosi care ma pot inveseli atunci cand sunt posomorat.
IonutM4 Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 (edited) Contra nu ai un comportament ok Edited April 27, 2022 by IonutM4
East Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 (edited) Comportamentul si LP-ul Edited April 28, 2022 by East
TheNiGGlet Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 On 4/27/2022 at 12:27 AM, IonutM4 said: Contra nu ai un comportament ok sunt de acord cu acest rege al mafiei rifaneze
Recommended Posts