unamed Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 IG: Nick: unamed Nick-uri anterioare: un4m3d Profil panel: profil unamed Sancțiuni (poză panel): poza LP Level: 29 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: News Reporters, rank 5. Ore jucate: 593 Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din 2012, am avut pauze intre timp. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Am fost banat pentru cheats in 2014. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, am prietenii legate cu cativa membrii din clan. IRL: Prenume: Alin Vârstă reală: 24 de ani. Domiciliu: Germania. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma consider un tip de treaba, comunicativ si cu simtul umorului. Sunt o fire calma, rabdatoare, imi place sa fac lucrurile care imi sunt atribuite cat mai corect, sa lucrez in echipa si sa dau dovada de perseverenta in orice fac. Sunt genul de persoana care vrea sa dovedeasca anumite lucruri prin fapte. Sunt un tip pragmatic, consider ca eficienta si utilitatea conteaza cel mai mult in orice domeniu, sunt altruist, deoarece imi place sa pun persoanele dragi inaintea mea si sa le fac pe ele sa se simta cat mai bine. Ce îți place să faci în timpul liber?: Imi place sa ies la terasa, locuiesc langa un centru comercial cu multe terase, ceea ce e superb pentru mine. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Comunitatea unde m-am apucat de SA:MP, o comunitate cu staff prietenos, jucatori si mai prietenosi si destule de facut. Intre timp am mai jucat pe o comunitate mica, sub 100 de jucatori, in rest, buGGed a ramas in sufletul meu, unde m-am si intors dupa o pauza de 4 ani de la SA:MP. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan vechi, linistit si cu membrii cu comportament decent. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in clan. Motto-ul clanului King.:"Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Vreau sa ma relaxez, sa-mi petrec timpul intr-un mediu prietenos si alaturi de prietenii care sunt deja in clan, cred ca pot face toate astea in King. 1
L I V I U Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 pentru fratele unamed, kiss love teroristule. 1
]Alm0stCrazY[ Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 (edited) Edited April 29, 2022 by ]Alm0stCrazY[
.Sami. Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 Nu prezinti un faction history bine construit, asa cum trebuie sa ai pentru a aplicat in acest clan.
Recommended Posts