Diamonz Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 IG: Nick: DiamonZ.Beleaua Nick-uri anterioare: DiamonZ Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/DiamonZ.Beleaua Sancțiuni (poză panel): https://ibb.co/rx5Nk4y Level: 34 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Mă aflu în facțiunea Paramedic Department și dețin Rank 1 Ore jucate: 517 Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Din 2015 dar pe alte conturi. Primul server de SAMP pe care am jucat a fost Red. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost banat pe SAMP Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Cu PeroX, fost membu King. IRL: Prenume: Mihai Vârstă reală: 19 ani Domiciliu: București Biografie (minim 30 cuvinte): Mă numesc Mihai, sunt un băiat de treabă, cu capul pe urmeri, îmi place să glumesc, bineînțeles în limita bunului simț, îmi place să îmi fac prieteni noi mereu și să cunosc oameni. Îi respect pe cei din jurul meu chiar dacă ei nu mă respectă la fel de mult și cred că am din toate câte ceva și știu ce vreau de la viață. O să încep cu faptul că sunt o persoană obișnuită, cu preocupări normale. Sunt optimist și mă consider o persoană norocoasă din multe puncte de vedere. Îmi plac lucrurile mici, dar cu o valoare de nedescris. Nu încerc să par nimic din ceea ce nu sunt. Deși uneori mă supăr foarte ușor, iert ușor, nu țîn supărare mult timp. Pe final, aș vrea să spun că am o memorie cam "anormală", deoarece țîn minte și cele mai neinteresante lucruri, pe care probabil mi le-aș aminti și peste câțiva ani. Seriozitatea mă definește, sunt un băiat foarte respectuos, înțeleg repede, ascult de către superiorii mei, sunt generos, perseverent, silitor. Sunt o fire energică, în continuă căutare de senzații noi. Mă împrietenesc foarte repede cu oamenii, îmi place să socializez și să mă distrez, dar când vine vorba de muncă, totul se schimbă radical. Ce îți place să faci în timpul liber?: În timpul liber îmi place să ies cu prietenii afară, să mă plimb, să fac orice fel de sport. Descrie buGGed în câteva cuvinte: BuGGed este cea mai bună comunitate de SAMP din România , iar cel mai de apreciat lucru este faptul că gamemode-ul nu a fost schimbat foarte mult astfel jocul se simte autentic. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King. este cel mai prestigios clan din această comunitate și are cel mai frumos și bine ales personal dintre toate clanurile. Acesta este un clan ce impune respect oricărui jucător și este mereu în centrul atenției. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am deținut un clan în trecut dar nu l-am mai plătit. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde în spatele unui nume. Cel puternic și-l creează." De ce dorești să te alături acestui clan?: Consider că orice jucător de SAMP de pe această comunitate și-a dorit să facă parte din acest clan deoarece este foarte respectat și de tradiție. Îmi doresc foarte mult să fac parte din acest clan de mai mulți ani deoarece persoanele care se ocupă de el au reușit să facă un colectiv extraordinar.
Recommended Posts