JUMPER1337 Posted May 1, 2022 Posted May 1, 2022 IG: Nick: JumpeR[.] Nick-uri anterioare: Jumper Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/JumpeR[.] Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/zuwtqAA Level: 41 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiune The Russian Mafia si am rank 1. Ore jucate: 1165 Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Ma joc SA:MP din anul 2015 Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost niciodata banat. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut. IRL: Prenume: Vlad Vârstă reală: Fac 19 vineri Domiciliu: Bucuresti Biografie (minim 30 cuvinte):Sunt un baiat sociabil, dornic de a incerca lucruri noi, ma integrez bine in grupuri, nu caut cearta cu nimeni. Sunt pasionat de jocurile video si de sporturi precum baschet. Am simtul umorului bine dezvoltat, insa am limitele mele cand este vorba despre o situatie mai serioasa. Nu ma enervez usor, stiu sa mi pastrez calmul. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber, imi place sa ies afara cu tovarasii mei la o vorba, la un baschet, la un film sau sa merg la party-uri Descrie buGGed în câteva cuvinte: Comunitatea buGGed, este una buna din mai multe puncte de vedere, playerii sunt uniti, este usor sa avansezi pe server, insa desigur ca orice alta comunitate, are si cateva defecte precum unele favorizari in factiuni, sau favorizarile facute de admini in trecut, acum nu mai e o problema de anumiti codati, deoarece acum s au mobilizat adminii si chiar am observat ca se ocupa. Este usor sa ti creezi un faction history pe acest server, insa eu am unul dezordonat din mai multe motive. Am fost in foarte multe factiuni si este usor pe bugged sa faci raportul. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Clanul King este un clan foarte dorit de foarte multi playeri, insa nu toata lumea are o sansa aici, si asta mi se pare de admirat, caci in alte clanuri se intra foarte usor, fara vreo aplicatie. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am fost de 2 ori in acest clan, iar de fiecare data am iesit din acelasi motiv, am luat o pauza de SA:MP Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza" De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece am mai fost in acest clan si imi place atmosfera cat si membrii din acest clan ce sunt uniti si de treaba.
Recommended Posts