DEEADSHOT Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 Am omorat un player ce detinea wanted si eu care l-am omorat nu am luat punct, dar soferii sau ceilalti care erau mai aproape au putut lua. Nu mi se pare normal asemenea lucru, avand in vedere ca eu daca stau F in masina si altul il omaora, iar pe langa cel cu wanted sunt inca 3 masini, noi soferii luam si el care se straduieste sa traga in el nu ia punct. https://imgur.com/a/zx7Ycog Dupa cum se poate vedea in acea dovada, eu care l-am omorat nu am luat, dar ceilalti au luat punct. Daca se va intampla asa mereu, altii nu o sa mai faca raport, dupa nu o sa mai aibe chef sa joace cand el se chinuie sa il nimereasca si lenesii castiga pe urma lui. Quote
L0K3D Posted May 15, 2022 Posted May 15, 2022 Probabil erai singurul ce nu te incadrai in N unitati distanta fata de acel jucator, chiar daca l-ai omorat tu nu ai cum sa iei punct daca esti prea departe de tinta. Quote
Kristler Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 (edited) Din cate stiu eu, un wanted acorda puncte doar la 4 politisti. Adica pot fi si 200 de politisti in jurul unui jucator cu wanted, cand el e omorat, se acorda punct doar la 4 persoane. Tot odata, conteaza cine e mai aproape de el. Chiar daca e diferenta de cativa cm, tot se pune asa. Daca te supara chestia asta, nu mai sta f si stai g, pune pe altu sa stea f care are raport done sau nu se suparata atat pe 1 punct de raport ca si tine. Edit: In concluzie, asta nu e un bug, e pur si simplu sistemul de kill la wanted si cum se acorda punctele de raport. Edited June 3, 2022 by Kristler Quote
StocKx Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 (edited) Bug sau nu, are dreptate. Ar trebui calculat altfel sistemul de puncte. Ex cine a stat langa wanted cel mai mult, cine a dat mai mult damage etc. Nu doar random la primii 4 pe care i-a prins sistemul. E ok maxim 4, dar sa nu fie random. Prea des vin cops random sau doar prin trecere si iau punct si ala de a tras sau l-a urmarit pe X 10-20km nu ia punct. Vorbesc din experienta anterioara. Edited June 22, 2022 by stock.baby Quote
Recommended Posts