Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Capix
  • Nick-uri anterioare: Timothy
  • Profil panel: Capix
  • Sancțiuni (poză panel): Nu am - Click 
  • Level: 60
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Grove Police Departament - Rank 5
  • Ore jucate: 1904
  • Warn-uri: 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?: 2014 
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, pentru autoclicker doar pe alt cont.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu cred.

IRL:

• Prenume: Mădălin.
  • Vârstă reală: 22 ani.
  • Domiciliu: România.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoană serioasă cu cei 7 ani de acasă, căreia îi place să-și facă prieteni și să se distreze alături de ei. Îmi place să fiu înconjurat de oameni de calitate, oameni de la care am ce să învăț și cu care să simt bine de fiecare dată când sunt în preajma lor.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Să conduc, să ies în oraş cu prietenii, majoritatea prietenilor mei joacă şi sa-mp ne întâlnim şi-n sa-mp şi-n real
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: O comunitate frumoasă şi de durată.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan respectabil, cu renume şi cunoscut cu persoane la fel de frumoase si cunoscute.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creează.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc să mă alătur acestui clan deoarece este un clan respectabil, cunoscut, cu persoane frumoase şi muncitoare
Posted (edited)

FfHaSdF.png

Aplicatia creeată de tine nu m-a convins să votez pozitiv pentru tine, mai lucrează la aplicatie si votul meu se va schimba pe viitor. Un alt aspect care ar mai fi de spus, pune poza din panel la last punish cât să vedem numele tău de la login, nu putem stii dacă poza apartine last punish-ului tău sau a altui cont.

Edited by Eduard
Posted

FfHaSdF.png Ai comportament prea naspa, faci dm, te intreb ”dc faci dm?” si mi răspunzi cu ”de smecher”.

Posted
8 minutes ago, Rusu47 said:

FfHaSdF.png Ai comportament prea naspa, faci dm, te intreb ”dc faci dm?” si mi răspunzi cu ”de smecher”.

Posted

Nu inteleg rostul "Adauga un link de la last punish si apica din nou." Cand la majoritatea aplicatiilor nu apare numele. Nu aveam nimic de ascuns. Inteleg contra urile celor 2 Daria si Rusu ca am avut "cearta" cu ei dar nu stiam ca se tine atata ura

Last punish: HIKDARI.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp