Kristler Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 (edited) Buna seara, dragi jucatori al BuGGed-ului. In seara aceasta va prezint un mod, nu folositor tot timpul, dar in unele cazuri poate va mai raspunde la intrebarea "Ba, nu s-a gandit nimeni sa faca acest mod?" Va prezint: GetOnlinePlayers Acest mod va afiseaza numarul de jucatori conectati, categorizat in fiecare tip de factiune atat cat si cei AFK. Spre exemplu, acest mod poate fi folositor cand vrei sa dai un rob si vrei sa te asiguri ca sunt cat mai putini politisti pe server. Mod de instalare: 1. Instalati moonloader (click). 2. In folderul "moonloader", puneti fisierul "GetOnlinePlayers.lua" (click) 3. Intrati pe joc si il testati! Edited June 4, 2022 by Kristler 1 3
sunkie Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 Interesant modul dar nu cred ca la momentul respectiv erau 126 jucatori AFK, recomand sa te folosesti de 0xFFFFFFFF pentru jucatorii care nu-s afk si de 0xCECECEFF pentru cei AFK. 1
s4uriK..Official Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 (edited) Felicitări pentru munca depusă, dar nu cred ca te ajuta la ceva. Părerea mea. No hate. Daca ai putea sa editezi, ca acel Dialog, când dai click pe o facțiune anumea sa îți apăra jucătorii din facțiunea respectiva. Edited September 6, 2022 by s4uriK..Official
Kristler Posted September 9, 2022 Author Posted September 9, 2022 On 9/6/2022 at 7:56 AM, s4uriK..Official said: Felicitări pentru munca depusă, dar nu cred ca te ajuta la ceva. Părerea mea. No hate. Daca ai putea sa editezi, ca acel Dialog, când dai click pe o facțiune anumea sa îți apăra jucătorii din facțiunea respectiva. "nu folositor tot timpul" - Eu personal il foloseam cand vroiam sa dau rob pt skill sau cv de genul si sa fiu sigur ca iau punctele. Insa, imi place ideea ta dar cum ai spus tu, nu cred ca te ajuta la ceva :)). Daca o sa am timp, o sa incerc sa aplic acest update.
s4uriK..Official Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 15 minutes ago, Kristler said: "nu folositor tot timpul" - Eu personal il foloseam cand vroiam sa dau rob pt skill sau cv de genul si sa fiu sigur ca iau punctele. Insa, imi place ideea ta dar cum ai spus tu, nu cred ca te ajuta la ceva :)). Daca o sa am timp, o sa incerc sa aplic acest update. Aștept, îl voi folosi…
Kristler Posted September 14, 2022 Author Posted September 14, 2022 On 9/9/2022 at 7:28 PM, s4uriK..Official said: Aștept, îl voi folosi… Update-ul mult asteptat a fost adus la acest mod. Acum, cand deschizi meniul folosind tasta F2, poti selecta orice sectiune care iti va arata o lista cu jucatorii din acea sectiune. Noul link de download il gasiti aici. Mai multe sugestii sunt mult asteptate. Ma puteti contacta chiar si pe Discord (Kristler#2551). 1
s4uriK..Official Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 7 hours ago, Kristler said: Update-ul mult asteptat a fost adus la acest mod. Acum, cand deschizi meniul folosind tasta F2, poti selecta orice sectiune care iti va arata o lista cu jucatorii din acea sectiune. Noul link de download il gasiti aici. Mai multe sugestii sunt mult asteptate. Ma puteti contacta chiar si pe Discord (Kristler#2551). Îl voi încerca probabil diseară când vin de la munca sau mâine seara, revin cu un reply după folosirea lui.
Kristler Posted December 8, 2022 Author Posted December 8, 2022 A fost adus un update acestui mod (sugestie facuta de @TOMI) Acum, cand deschizi meniul folosind tasta F2, si selectezi o factiune, la fiecare jucator ai posibilitatea de a folosi comanda [/find] sau [/number] (puteti vedea aici poza) Noul link de download il gasiti aici. Mai multe sugestii sunt mult asteptate. Ma puteti contacta chiar si pe Discord (Kristler#2551). 1
Kristler Posted December 9, 2022 Author Posted December 9, 2022 20 hours ago, TOMI said: Multumim! No problem. 16 hours ago, NoNameXDD said: interesant, felicitari 5 hours ago, Flaviusc said: ce tare Multumesc!
WiCCA Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 On 12/8/2022 at 11:47 PM, Kristler said: A fost adus un update acestui mod (sugestie facuta de @TOMI) Acum, cand deschizi meniul folosind tasta F2, si selectezi o factiune, la fiecare jucator ai posibilitatea de a folosi comanda [/find] sau [/number] (puteti vedea aici poza) Noul link de download il gasiti aici. Mai multe sugestii sunt mult asteptate. Ma puteti contacta chiar si pe Discord (Kristler#2551). Nu merge link-ul de descarcare.
Kristler Posted March 30, 2024 Author Posted March 30, 2024 On 2/19/2024 at 5:54 PM, Lewtz said: Nu merge link-ul de descarcare. Salut tuturor! Link-ul a fost actualizat si puteti descarca modul de aici. 1
Recommended Posts