Jump to content

De ce mai joci samp?  

65 members have voted

1. 1. Ce te face sa joci aici? (puteti alege multiple optiuni)

• Prieteni
    • Factiunile
    • A face bani (sau a detine masini / case / biz-uri)
    • War-uri
    • Nostalgie
    • Pentru a face parte dintr-o comunitate online
    • Altceva (comenteaza)

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Joc Bugged din 2014-2015 

Dupa o pauza din 2018 am revenit in 2022 strict legat de nostalgie si etc.

Clar ca nu mai este ce era, orice lucru este schimbat in timp, am intrat sa ratacesc un pic printre ruine...

😘

• Thanks 1
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Ma joc samp pentru nostalgie și pentru că e păcat ca comunitatea de samp sa moara. Vreau sa ma joc cât mai mult e posibil, pentru cei care va plictisiți va recomand sa intrați într o facțiune sau clan, încercați sa va împrietenitii cu oamenii pentru ca suntem o comunitate strânsă și de asta e făcut sampu, sa te distrezi cu alții! 

Posted

Am votat nostalgie. Ultima dată când am jucat a fost acum 10 ani, într-o altă comunitate care la vremea respectivă era alimentată doar de prieteni. E un sentiment plăcut să revii ca adult în toată firea și să te joci câteva ore pe săptămână, un joc care (surprinzător) e în putere după atât de mulți ani.

Comunitatea Bugged, also, e super tare și la rândul ei, de apreciat. Păstrează atât jocul cât și oamenii uniți într-un mod care în multe alte cazuri nu mai funcționează. Faceți ceva diferit și o faceți bine. Felicitări! 🙂

• 11 months later...
  • 8 months later...
Posted

Nostalgie. Nu am mai jucat de câțiva ani și am zis să intru puțin să văd cum mai stă treaba pe server. Aparent m-am reapucat oficial de joc. 😂

Posted

Nu am mai jucat din 2016-17 până acum la sfârșitul lui 2024, m-am reapucat și a început să îmi placă dinou. Păcat tare ca au rămas puțini playeri, dar observ ca cei mici acum au devenit cei mari și încă mai joacă. Bravo băieți! 

• Thanks 1