Valiii_ Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 (edited) Nick pe joc: Valii_ Level: 24 Ore jucate: 362 Link profil (panel): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Valii_ Varsta reala?: 15 Descrie-te (minim 15 cuvinte)?: Sunt un baiat simplu cu cei 7 ani de acasa la locul lui, care face multa caterinca, imi place sa ajut cu tot ce pot, sunt o fire glumeata si serioasa cand este vorba Ce minim de activitate ai in ultimele 7 zile?: 13 ore De ce doresti sa aplici la aceasta functie?: Sa ajut clanul cu cat mai multe lucruri De ce crezi ca meriti aceasta functie: Nu am un motiv anume, nu eu dechid daca merit sau nu. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti Co-Lideri?: Sa ajut clanul, toti co-lideri se ocupa, unii mai mult, altii mai putin, dar in general sa ajut cu cat mai mult clanul. Ce te deranjeaza cel mai mult la clan?: Ca sunt unele persoane care intra in clan doar sa ofere tepe altor membri din clan Crezi ca te vei descurca?: Da Alte precizari? Succes celor care au aplicat! Edited June 15, 2022 by WoLLy
WoLLy Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 Avand in vedere ca te cunosc, esti un baiat de treaba, activitatea ta e foarte buna raspunsul meu o sa fie negativ de data aceasta deoarece aplicatia si contul lasa de dorit, poate mai multe sanse tura viitoare.
Recommended Posts