7UPEMBLEMA Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Salut baietii, am si eu o problema cu samp u, vreau sa intru pe server si nu se intampla nimic + mi se sterge din folderul gta sa samp.exe si dupa cand ii dau unistall si apoi install imi spune ca il am deja Quote
Mad_Mike Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Hai salut cel mai probabil ai un virus care nu iti permite asta incearca sa reinstalezi windowsul asta nu este o problema de la joc sau de la clientul de sa-mp chiar daca descarci o versiune a clientului de sa-mp nu vei putea sa intri pe server decat pe serverele facute pe acea versiune sper ca ti-am fost de ajutor o seara placuta. Quote
7UPEMBLEMA Posted June 17, 2022 Author Posted June 17, 2022 versiunea este 0.3.7, 2 minutes ago, Mad_Mike said: Hai salut cel mai probabil ai un virus care nu iti permite asta incearca sa reinstalezi windowsul asta nu este o problema de la joc sau de la clientul de sa-mp chiar daca descarci o versiune a clientului de sa-mp nu vei putea sa intri pe server decat pe serverele facute pe acea versiune sper ca ti-am fost de ajutor o seara placuta. are treaba ? Quote
Mad_Mike Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Nu daca ai versiunea aceasta este bine tu ai probleme cu un virus care iti sterge clientul de sa-mp si nu te lasa sa il instalezi dupa ce il dezinstalezi. Quote
Mad_Mike Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 numai cu un antivirus nu iti pot recomanda unul pentr-u ca eu nu mai folosesc demult dar oricum unul cel mai des folosit de multe persoane oricum virusul a intrat si in fisiere din windows daca iti descarci un antivirus bun totodata cu el iti va sterge si acele fisiere. Quote
Mad_Mike Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Hai salut 7UPEMBLEMA ai rezolvat problema cu jocul sau nu ? Quote
Recommended Posts