Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick:SmooKe[]
  • Nick-uri anterioare:TrumpeT
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/SmooKe[]
  • Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/EhL5Ufj
  • Level:46
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Momentan nu fac parte dintr-o factiune dar doresc sa intru in una cat de curand.
  • Ore jucate:1295
  • Warn-uri: 0/3 warn-uri.
  • De cât timp joci SA:MP?: Ma joc pe Bugged din 2017.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu mai stiu exact acest lucru deoarece de prin 2019 pana in acest anu nu am mai jucat.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu din ce tin eu minte, sunt o persoana sociabila si la locul meu, nu prea imi pace scandalul.

IRL:

• Prenume:Marius
  • Vârstă reală:22 de ani.
  • Domiciliu:Dorohoi judetul Botosani.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un baiat simplu si la locul lui, imi place sa imi fac prieteni noi si sa socializez cu persoaele din jur, ma integrez foarte usor intr-un colectiv nou si mereu imi pace sa duc ce imi propun pana la capat. 
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies cu preitenii, iubita si sa ma joc pe calculator.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Pentru mine este serverul meu de suflet, chiar daca nu mai e ca odinioara nu voi renunta la el.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte:Mi se pare un clan foarte unit si cu membri foarte cumsecade, am cateva cunostine aici si mi-au rcomandat acest clan.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu am mai fost, dar mi-ar face mare placere sa intru in King.
  • Motto-ul clanului King.: ''Cel slab se ascunde in spatele uni nume. Cel puternic si-l creeaza''
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este un clan foarte unit si cu membri cumsecade, totodata un clan foarte activ si de durata, imi place ca de-a lungul timpului acest clan si-a pasterat principile si este de apreciat.

• Kronick changed the title to [Aplicație] King. - SmooKe[]
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp