SAPPHiRE_MD Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 IG: Nick: Danu Nick-uri anterioare: Dan[] Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Danu Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/sMSkusS Level: 35 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu fac parte la moment, dar vreau sa intru in Hitman Agency. Ore jucate: 873. Warn-uri: 0/3. De cât timp joci SA:MP?: Joc Samp de 7 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut. IRL: Prenume: Dan Vârstă reală: 21 ani. Domiciliu: Chisinau, Moldova. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Dan, sunt din Chisinau, Moldova. Sunt o persoana calma cu capul pe umeri si foarte punctual. Imi place sa muncesc pentru a castiga un lucru si consider ca daca toti am avea aceasta mentalitate nu ar mai fi lenesi in societate si treaba ar merge foarte bine. Iubesc sportul si orice activitate ce necesita efort, pentru ca, cu totii stim ca fara efort nu faci nimic in viata. Sunt deschis si prietenos, imi place sa cunosc cat mai multe persoane si ador cand pot sa-mi ajut prietenii pentru ca stiu ca ori de cate ori o sa am o problema si ei la randul lor ma vor ajuta. Consider ca sunt un exemplu pentru cei din jurul meu prin comportament si mai ales prin gandire. Parerea mea e ca gandirea este cea mai importanta calitate pentru ca de la ea pleaca toate celelalte. Imi plac lucrurile noi si le tratez cu cea mai mare seriozitate. Imi place sa glumesc si sa fiu corect fiindca tot timpul corectitudinea inseamna succes. Sunt perfectionist si intelegator incerc tot timpul sa fac cat mai putine greseli, pentru ca trebuie sa recunoastem ca cu totii facem greseli si daca am facut o greseala fac tot posibilul sa o repar. Ce îți place să faci în timpul liber?: În timpul liber prefer samp-ul. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este comunitatea care ma atras foarte mult inca din adolescenta, imi place foarte mult sa joc, sunt admini foarte responsabili, update-uri constante, m-am atasat de aceasta comunitate si nu as schimba-o pe alta. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Acest clan este unul din topurile comunitatii, unu-l de vis pentru multi playeri, un staff foarte organizat si membri placuti. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, din cauza ca am luat o pauza, a fost acum mult timp in urma. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur clanului King deoarece este un clan respectat pe acest server. Am o mare dorinta de a foce parte dintr-un clan asa mare si consider ca aceasta ar fi potrivita pentru mine. Stiu ca in acest clan voi intalni un lider experimentat si care isi impune punctul de vedere. Consider ca este cel mai activ clan de pe acest server. Doresc sa intru deoarece aici totul este ca o familie, "toti pentru unul si unul pentru toti".
Recommended Posts