LacatusDariusCostantino Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Nick-ul meu: Fabi.Arkys Nick-uri anterioare: Fabi.Arkys Level:32 Sanctiuni primite(Poza cu sanctiunile[Putetifolosi imgur pentru ale posta)]:[complaint:1398265],[complaint:1409358],Fabi.Arkys.Cross has been kicked by BloodForAndreea, reason: /d,Fabi.Arkys was suspended from panel by Shad0w for 3days, reason: reclamatie staff aiurea / pointless staff complaint. Profilul de pe panel(link):https://bluepanel.bugged.ro/group/viewapplication/1409015#. Cateva realizari pe server/foruum: Am realizat ca sa bagat pacanele. De ce doresti sa intri in clanul Cotton Candy:Pentru a ma alatura de voi. Cat iti propui sa stai in acest clan?:Inca nu stiu dar am sa stau o perioada. Ce clanuri anterioare ai avut:Youn Legends ,Iron Rangers. Enumera cati va prieteni din clan/Cunostinte in cazul care ai:Darrow si Nelu. Ce planuri pe viitor ai pe acest joc?:Sa bag un paysafe. Experiente din alte clanuri (Ex: de ce ai parasit clanul?)Pentru ca mau dat afara. Prenume:Darius Varsta reala:11 Din ce oras/sat esti? (Optional in cazul in care nu doriti sa spuneti):Sunt din orasul Buzau si stau in satul candesti. Ce iti place sa faci in timpul liber?:Sa imi fac temele. Ce planuri de viitor ai?:Pana acum nu am niciun plan. Alte precizari:O zi buna tuturo!!!
R o b y Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 On 8/21/2022 at 4:10 PM, LacatusDariusCostantino said: Nick-ul meu: Fabi.Arkys Nick-uri anterioare: Fabi.Arkys Level:32 Sanctiuni primite(Poza cu sanctiunile[Putetifolosi imgur pentru ale posta)]:[complaint:1398265],[complaint:1409358],Fabi.Arkys.Cross has been kicked by BloodForAndreea, reason: /d,Fabi.Arkys was suspended from panel by Shad0w for 3days, reason: reclamatie staff aiurea / pointless staff complaint. Profilul de pe panel(link):https://bluepanel.bugged.ro/group/viewapplication/1409015#. Cateva realizari pe server/foruum: Am realizat ca sa bagat pacanele. De ce doresti sa intri in clanul Cotton Candy:Pentru a ma alatura de voi. Cat iti propui sa stai in acest clan?:Inca nu stiu dar am sa stau o perioada. Ce clanuri anterioare ai avut:Youn Legends ,Iron Rangers. Enumera cati va prieteni din clan/Cunostinte in cazul care ai:Darrow si Nelu. Ce planuri pe viitor ai pe acest joc?:Sa bag un paysafe. Experiente din alte clanuri (Ex: de ce ai parasit clanul?)Pentru ca mau dat afara. Prenume:Darius Varsta reala:11 Din ce oras/sat esti? (Optional in cazul in care nu doriti sa spuneti):Sunt din orasul Buzau si stau in satul candesti. Ce iti place sa faci in timpul liber?:Sa imi fac temele. Ce planuri de viitor ai?:Pana acum nu am niciun plan. Alte precizari:O zi buna tuturo!!! Respins!
Recommended Posts