Tuddi Posted October 26, 2022 Posted October 26, 2022 Informatii legate de SA:MP: Nickname:Tuddi Nick-uri / conturi anterioare:StreetWorkout Level:15 Ore jucate: 504 Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Tuddi De ce vrei sa intri in clan: As vrea sa fac parte dintr-un clan activ. Si sa fac cunostinte noi. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, recent am parasit clan-ul Big. Informatii legate de viata reala: Nume:Tudor Varsta reala:23 Nationalitate:Roman Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o personalitate deja formata, sunt pasionat de camioane, imi place sa-mi petrec timpul liber jucand ceva la calculator. Am scopuri pe care mi le-am pus si pentru care lucrez in fiecare zi. Imi place sa combin utilul cu placutul. Alte precizari? Mersi.
nnolife Posted October 26, 2022 Posted October 26, 2022 Din partea mea ai: cred ca meriti o sansa <3.
WoLLy Posted October 26, 2022 Posted October 26, 2022 Contacteaza un Rank 6 online in joc pentru /cinvite!
Recommended Posts