Poteras Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Cred că unii exagerați prea mult, oricine poate greși și mi se pare normal sa fie dat rollback, chiar dacă am muncit și eu azi la quest și mai aveam puțin și terminam dar Shad0w are dreptate nu poți strica economia de pe server. Toți sunt buni la criticat dar să fiți alături și să gândiți pozitiv nu se poate. 2
LIZY Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 (edited) Timp jucat degeaba.. Edited December 25, 2022 by LIZY Mi-am primit PP-urile inapoi.
Vayper Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Acest lucru este unul foarte serios , am petrecut full 2 zile pentru a face qusturile , nu mi se pare ok , de aceea pierde Bugged playeri, din cauza a astfel de greseli . Ar trebui sa va ganditi mult mai serios inainte sa face unele updaturi , mi-am piedut pur si simplu 2 zile din viata mea pentru nimic , daca ati facut o greseala , doar lasati o asa si o rezolvati prin alte moduri , nu cu rollback, asta este parerea mea .
Flaviusc Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 (edited) Edited December 25, 2022 by Flaviusc
Vayper Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Faceti ceva in privinta asta, recompensati jucatorii cu alte chestii, pentru asta , ar trebui nici sa nu mai facem questurile , ati bagat questuri de trebuie sa stai 100 de ori sa le faci , iar apoi din vina voastra ne luati toata munca noastra , vad ca nu va pasa de munca noastra. Ar trebui sa fiti mai recunoscatori ca foarte multi jucatori inca au ramas pe server si le place Bugged , o sa i pierderi pe toti in ritmul asta . Bravo voua !
Zorken Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Tipic bugged, vai si amar Avusesem peste 200kk pe cont, s au dus, rusine bugged
Kimmich Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 (edited) Important e ca sunt zile in care gresim si zile in care dam gres. Edited December 25, 2022 by Kimmich
Ghet Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 41 minutes ago, Kimmich said: Important e ca sunt zile in care gresim si zile in care dam gres. Sau ... cum s ar mai zice: Uneori nu câștigi, alteori pierzi
sKe.Cr1stiaN Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 Inteleg faptul cu banii, cu toate ca facusem peste 2,5kk din care cumparasem o masina, dar cu orele jucate, km la masina mea, clear warn-ul primit de la gift, nivelul 25 si punctele de respect ce vom face? cum o scoatem la capat? Eu nu sunt omul sa fac questurile voastre si cu toate astea aproape le terminasem, dar ma intereseaza ce am pierdut eu din cauza bugurilor voastre, la ore, rp-uri, km, gift nu a fost bug macar asta sa primim inapoi.
coomy. Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 Am făcut questul zilnic și nu am primit nimic la level pass
Benedict20 Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 23 minutes ago, coomy. said: Am făcut questul zilnic și nu am primit nimic la level pass Trebuie sa le faci pe amandoua, nu doar pe unul.
Rothmanss Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 La ce sunt cate 20 admini online in fiecare moment al zilei cand ei sunt toti la fel de incompetenti si numai cu figuri ca vezi doamne ei au o functie pe un joc? Odata se face un update si atunci nu se rezolva cu atata staff trebuie inchis serverul si dat rollback.
Greed. Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 ok, eu am fost inactiv, insa jucatorii cu activitate? cei care joaca in mod serios? indivizii care au jucat pentru questuri, care nu au abuzat? nu mi se pare corect, din moment ce voi nu ati respectat workflow-ul, si/sau deadline-ul corect, ca jucatorii sa fie penalizati. in comentariile de mai inainte s-au vazut exagerari, insa, s-au vazut si adevaruri. din moment ce pe mai multe chaturi lumea spunea ca nu a pierdut la slots, nu vi s-a parut macar putin suspect? timp de 2 zile? lipsa de respect pentru prostii aia care va populeaza serverul, nu doar rollback-ul, ci si sistemul de battlepass, in general un sistem facut impotriva jucatorilor ce nu vor sa investeasca bani in joc, o practica nociva si lenesa de a aduce bani proprietarilor. pun pariu ca din moment ce jucatorii au investit deja punctele premium in battlepass, update-uri cu content nou nu o sa mai vedem pana in summer quests. un update mediocru, implementat prost. dar ce stim noi? noi suntem doar sampisti
Recommended Posts