Shady Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Stau 10 ore numa să mă chinui să vând 15 mașini, probabil după rollback o sa le am înapoi. Pt mine nu mai contează averea. Trist că se termină așa, daca era pus pe beta andrei_17 zicea de castigurile mărite. Alții joacă special pt avere, consider că ei sunt cei mai afectați
leGGend Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 un boost de 70% la pp? pentru aceasta inconvenienta?
.Na1K0n Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Sa fie ăsta sfârșitul bugged? Eu nu vreu decât să îmi fie puși bani la loc adică în puncte nu mă fac 50 de lei dar probabil alții au băgat sute de lei de la activarea quests etc.. ce am câștigat din slot îi puteți lua dar nu vă atingeți de bani mei
Cashcaval Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 1 hour ago, Shad0w said: Din cauza unui bug, a fost dat rollback bazei de date. Datele de pe server sunt datele din 23.12.2022, 04:00. Datele pierdute nu pot fi recuperate de catre admini. Serverul va reveni peste cateva ore. Puncte premium Lucrurile cumparate cu puncte premium dupa 23.12.2022, 04:00 au fost pierdute, dar punctele premium folosite au ramas pe cont. Playerii ce au cumparat puncte premium dupa aceasta data vor primi punctele premium inapoi in cursul zilei de azi. Procesul va fi facut manual pentru a ne asigura ca toti playerii isi primesc punctele premium, deci poate dura ceva timp, dar toate punctele premium cumparate vor fi primite. Progress Quests, Pass Progresul de la quest-uri si pass a fost resetat. Pentru a compensa pentru asta, quest-urile vor acorda acelasi numar de XP total, dar vor fi mult mai scurte (cu mai mult xp/point). Numarul de bonus XP acordat de /pray pana pe 27 decembrie inclusiv va fi de 300 XP. Modificarile fac ca majoritatea playerilor sa termine quest-urile in mai putin timp decat ar fi terminat daca nu s-ar fi dat rollback. Playerii ce au terminat deja quest-urile, vor putea recupera progresul pierdut in cateva ore. Bugul Datorita unor modificari la sistemul de slots, banii acordati de slot-uri au fost de 2x mai multi decat ar fi trebuit. Asta insemna ca orice player ce a jucat bani la slots suficient de mult dupa 23.12, 20:00 a castigat. In total s-au jucat bagat 400 miliarde (400kkk) la slots si s-au scos peste 700 miliarde din slots. Ceea ce inseamna ca 300 miliarde au fost introdusi pe server. Datorita acestei probleme, economia ar fi fost grav afactata de un bug. Sloturile au fost dezactivate temporar si vor reveni peste cateva zile dupa ce vom testa sistemul din nou si ne vom asigura ca problema nu se va mai repeta. Istoricul rollback-urilor S-a mai dat un rolback de 3 zile in 2013 si un rollback de 8 ore in 2019. Rollback-urile sunt destul de rare. Uneori, unele buguri trec de teste si, datorita numarului de playeri afectati, e imposibil sa il reparam fara rollback. Majoritatea bugurilor ce afecteaza pozitiv o parte din playeri sunt rezolvate fara a scoate beneficiile primite de playeri, dar in cazul asta efectul asupra serverului ar fi prea mare. Banii castigati la slots nu au fost munciti. Au fost primiti datorita unui bug. Raport activitate, factiuni Daca primiti uninvite pentru raport incomplet si credeti ca rollback-ul v-a afectat posibilitatea de a face raportul de activitate, puteti deschide un tichet pentru clear FH/FP. Nu putem readauga playeri in factiuni. Investigam alte posibilitati de a ajuta playerii afectati de rollback cu raportul de activitate. Alte detalii Se investigheaza alte moduri de a compensa playerii pentru progresul pierdut (banii castigati la slots nu vor fi recuperati). Oricum am jucat prea mult pe Bugged, succes pe mai departe 1
Stormzy Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Economia oricum avea o oarecum "inflatie" si totusi ma intreb, daca tot s au facut atatea teste inainte de a fi bagate aceste sloturi, de ce mai exista asemenea bug uri, de ce trebuie ca noi sa "pierdem" de pe urma bug urilor create de voi si asa nu mai aveati la fel de multi playeri ca inainte.....bafta acum
Ovidiu. Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Urat, ati taiat si aia 200/1000 jucatori, probabil o sa va vindeti masini intre voi=)
Cashcaval Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 43 minutes ago, Ghet said: Ok tinere. Mi a făcut placere sa mi petrec timpul cu voi. După... 8 ani de bugged e vremea sa ne rupem prieteniile si nu din cauza unui rollback făcut tot din vina voastră, ci din mizeriile care s au acumulat în ultimii doi-trei ani de zile. Succes, sărbători fericite și numai bine. +1
AndreyOfficial1997 Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 4 minutes ago, Cashcaval said: +1 +2
Cedryk. Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 55 minutes ago, ElMirifico said: ok, asta se mai intampla, da.. Tibi/Shad0w.... nu stiu daca sunteti la curent, dar unii admini scot masini full days de pe conturi banate. Masinile astea ajung pe piata si ii avantajeaza mult pe unii playeri. zic si eu vedeti la Lucky4Romania si cei care au masini full cu 0 km sau foarte rare; cei care le avem pe bune stim in proportie de 90% ce masini full au fost pe server inainte sa se intample asta vad ca se tot intampla chestii de genu, cu masini scoase pt playeri sau cu paintjob inaccesibil tuturor sunteti foarte pasiv la chestii de genul
CloseOne Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 felicitari bugged! excelenta cooperare cu playerii si excelent mod de a aborda o problema! playerii isi pierd ore in joc sa faca questuri si se da rollback dar questurile tot trebuiesc facute, la jumate ce-i drept, dar munca in plus, ore pierdute in plus. asta este, daca atat se poate
AndreyOfficial1997 Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 (edited) Ba shad0w Inteleg ca a fost bug la slot-urii, dar a cui este vina? AM TESTAT NOI? NU! Voi sunteti devina si nu sunteti in masura sa ne luati bunurile castigate pe drept, nu a facut nimeni nicio ghidusie nicio smecherie! Suntem atatia care am stat ore intregi la slot urii sa facem cv avere, eu de exemplu am stat peste 15 ore! Timpul meu pierdut unde este? in aer acum! Asta a fost ultima zi de Bugged nici sa nu mai aud. Puteti sa-mi dati si BAN PERMANENT SI CE VRETI VOI! In maxim 6 luni va fii server-ul GOL! Edited December 25, 2022 by AndreyOfficial1997 1
DragosRPG. Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Încă o dovadă că bugged este un server josnic care merita să dispară încă dinaintea înființării comunității purple... . Vă bateți joc și de acei puțini jucători rămași...
alexandruhugo Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Probabil poate pierdem conturi tot aia e sa vedem ce resolva sa nu faca din nou servarul ca osa fie nasol daca nu recupereaza e nasol de toti care am investit niste bani si conturile osa fie sterse toate
leGGend Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Just now, alexandruhugo said: Probabil poate pierdem conturi tot aia e sa vedem ce resolva sa nu faca din nou servarul ca osa fie nasol daca nu recupereaza e nasol de toti care am investit niste bani si conturile osa fie sterse toate tu pune cuvintele ca le aranjam noi 4
alexandruhugo Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Just now, leGGend. said: tu pune cuvintele ca le aranjam noi nu e de aia da eu in conturi am investit niste bani salarii intregi
Walking. Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 hai a fost frumos bafta cu serveru daca continuati tot asa e bine
Rusu47 Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 1 hour ago, AlexuHD said: Mai greseste omul dar voi o comiteti grav rau cand o faceti. 20 admini au fost online cand ati bagat slots, au vazut clar ca toti pleaca cu cate 500kk dar nu au zis nimic, ba mai mult au jucat si ei. Problema putea fi rezolvata rapid, in 2-3 ore maxim, dar nu, lasam asa sa dam rollback in 2 zile. Felicitari! Cat despre quest sper sa fie toate complete cum le-am lasat aseara, daca nu, sa joci tu alea cateva ore sa le faci iar, ca eu le-am facut o data. A văzut toată lumea că se câstigă bine, nu am avut de unde să stim că e bug, ne am gândit că a făcut sansa mai mare cu ocazia Crăciunului.
leGGend Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 6 minutes ago, Rusu47 said: A văzut toată lumea că se câstigă bine, nu am avut de unde să stim că e bug, ne am gândit că a făcut sansa mai mare cu ocazia Crăciunului. exact :))))))
leGGend Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 e foarte prost ca nu suntem intrebati, ascultati, anuntati. s a vorbit de 100 de ori pe /le cum ca “castigam o gramada si irinele multumim de sansele mari la slot” n a zis nimeni nimic. scoateti doar banii din slot daca faceti ceva, nu toata munca pe care au depus o toti in quest uri si gift si totul. faceti raportul 0 saptamana asta, faceti ceva util nu /pray cu 300 xp, nu e vorba doar de joc, e vorba de timpul oamenilor. de pe 23 pana azi poate unu a facut ore sa nu iasa din factiune si voi dati rollback, omu poate e plecat. ce face? iese din factiune din cauza unei erori de a voastra? @Shad0w comunicati frate cu serverul, cu jucatorii, fara mistouri. suntem toti pe server si toti am contribuit cu bani, timp, nu ne lua la misto
saLiNeverBrokeAgain Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 E Bine am vandut si eu 10kkk, si acum m am ales cu cei 10kkk + aia 150$ Multumesc Bugged.
mrnipple. Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 S a intamplat....s a intamplat.... asta e, speram sa rezolvati problema pt ca bugged e vtm si nu ma las orice ar fi va respect Tibi/Shad0w
HaLifax Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 i spended yesterday 12 hours from my day playing bugged and all you do is just delete from the database couple of days back ? the compensation is not good and its not fair for all its just fair for you , you dont deserve to be manger or anything else i think its time to leave bugged .. Thanks for nothing
Recommended Posts