Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Numele tau si varsta reala: Ma numesc Hotulete Razvan si am varsta de 17 ani.

Descrie-te in cateva cuvinte: Personal, ma pot descrie prin faptul ca sunt intelegator, rabdator, 'darnic' daca pot spune asa, imi place foarte mult sa ajut oamenii, mai ales membri clanului... Consider ca am si simtul umorului dezvoltat, inteleg cam orice gluma, chiar si la cele de prost gust... Nu raspund inapoi.

Link catre profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/bertone

Cate ore pe zi acorzi serverului? (Fara sleep/afk): In zilele in care merg la scoala, media este de 2-3 ore, dar, in weekend-uri undeva pe la 4-5 sau chiar mai multe ore. Spre exemplu, in ultima saptamana am acumulat undeva la 57 ore. (peste media zisa de mine mai sus).  

Crezi ca iti place sa ajuti membri clanului?: Da, daca nu mi-ar fi placut sa ajut membri clanului, cel mai probabil nu as fii rezistat mai bine de 30 de zile...

De ce crezi ca te vei descurca ca co-lider?: Eu cred ca m-as putea descurca ca si co-lider pentru ca sunt destul de activ, la ore diferite cand multi admini nici macar nu sunt on... Imi place mult sa ajut playerii si cred ca le pot oferi si un respect din partea mea.

Cu ce crezi ca se ocupa un co-lider?: Dupa parerea mea, un co-lider se ocupa cu linistea si pacea pe clanul factiunii (/c) (atunci cand doi dintre membrii se cearta) si cu recrutarea membrilor in clan. Bineinteles, el trebuie sa fie activ mai des decat majoritatea playeriilor pentru a-i ajuta si pentru a le raspunde la intrebari.

Care crezi ca sunt calitatile unui co-lider?: Clar cele mai importante sunt rabdarea si intelegerea. Daca acestea nu sunt, un co-lider nu poate trage concluzia unui scandal pe (/c) de exemplu.  

Ai citit raport pentru co-lider? [https://forum.bugged.ro/forum/7190-raport-co•lider🤵/]: Da, l-am citit, mi se par niste cerinte foarte mici, iar mie personal, nu mi-ar ocupa mult timp din timpul meu petrecut in acest joc.

Esti constient ca trebuie sa recrutezi minim 3 membri, sa ai minim 7 ore jucate si sa dai 1 anunt in fiecare saptamana?: Da, exact cum scrie si in regulament.

Descrie Big. in cateva cuvinte: Un clan linistit, membrii au simtul umorul, te poti intelege cu ei cam orice... Si, ce e cel mai important, poti avea incredere in ei! Liderul clanului este foarte intelegeator de asemenea, nu iti poti pune problema ca nu te va ajuta cu unele lucuri. (in limita bunului simt, asta clar, nu pentru a cere luna de pe cer). 

Alte precizari?: Multumesc pentru atentia acordata!

Edited by Big.BANSHEE
  • Sarbatori fericite! 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp