ANThunter Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 nick: ANT Sunt nou pe acest sv , am revenit pe samp dupa o pauza de vro 5ani am fost banat pentru motiv: Map-run va rog verificati si rezolvati problema . multumesc Quote
Mad_Mike Posted January 10, 2023 Posted January 10, 2023 Hai salut incearca sa faci un ticket daca ai cumva dovezi ca nu ai folosit cheaturi iti recomand sa le adaugi in ticket sper ca ti-am fost de ajutor te salut si o zi buna. Quote
ANThunter Posted January 10, 2023 Author Posted January 10, 2023 1 hour ago, Mad_Mike said: Hai salut incearca sa faci un ticket daca ai cumva dovezi ca nu ai folosit cheaturi iti recomand sa le adaugi in ticket sper ca ti-am fost de ajutor te salut si o zi buna. pai nu stiu ce dovezi pot pune eu ?! Treaba este ca daca am fost banat trebuie sa existe ceva , nu cred ca se arunca aiurea cu banarea ... Ps. Ma chinuiam sa stau on sa fac alea 3h sa pot da /buylevel si la 20-25min ma miscam putin pentru a nu fii dat afara , si nu inteleg dc se spune MAP-RUN ?! Quote
SnoxAdv Posted January 10, 2023 Posted January 10, 2023 Incearca sa deschizi unban pe panel. Adminul care te-a banat o sa-ti puna dovada si in final o sa se ia decizia daca ramai banat sau nu Quote
ANThunter Posted January 10, 2023 Author Posted January 10, 2023 3 minutes ago, ElChapoNexus said: Incearca sa deschizi unban pe panel. Adminul care te-a banat o sa-ti puna dovada si in final o sa se ia decizia daca ramai banat sau nu spunemi te rog mai exact unde trebuie sa deschid un tropick , tocmai deaia am scris aici ca nu am stiut unde . multumesc Quote
Solution Mad_Mike Posted January 10, 2023 Solution Posted January 10, 2023 54 minutes ago, ANThunter said: pai nu stiu ce dovezi pot pune eu ?! Treaba este ca daca am fost banat trebuie sa existe ceva , nu cred ca se arunca aiurea cu banarea ... Ps. Ma chinuiam sa stau on sa fac alea 3h sa pot da /buylevel si la 20-25min ma miscam putin pentru a nu fii dat afara , si nu inteleg dc se spune MAP-RUN ?! Uite fa aici cerere de unban: https://bluepanel.bugged.ro/unban Daca ai primit ban de la admbot probabil systemul a interceptat o mica eroare in timp ce tu te-ai miscat putin daca ai fost banat de un admin atunci adminul respectiv trebuie sa iti ofere si dovezile pe acest motiv in cererea de unban. Quote
Recommended Posts