XeNoNAG Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Ce varsta ai? Am varsta de 18 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/XeNoN Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante. Pot spune depsre mine ca sunt o persoana muncitoare, dar nu prea talentata. Sunt sincer, prietenos, un om caruia ii place sa ajute pe oricine si oricand, fie cu informatii, fie cu sfaturi (sau cu orice altceva pot ajuta) si nu imi pot face dusmani. Sunt un om fidel, atat in viata de zi cu zi, cat si pe acest server. Momentan, sunt loial unei singure factiuni de peste 450 de zile (unde detin si functia de lider), la fel si clanului Young Legends, cu tag-ul ".Cross". Din motive personale, doresc sa parasesc clanul, iar BubbleGum este clanul ideal in care mi-as dori sa imi desfasor activitatea in viitorul cat mai apropiat. (Da, stiu ca am clan, dar daca sunt acceptat, il parasesc. Nu doresc sa pierd zilele ca mai apoi sa nu fiu acceptat.) Care este cel mai mare vis al tau? Cel mai mare vis al meu este sa termin facultatea la care imi doresc sa intru, sa am un job stabil, in timpul liber sa imi traiesc viata, sa imi practic hobby-urile bazate pe tehnologie, calculatoare si automobilism, sa imi intemeiez o familie si sa imi ating punctul de extrem al fericirii. Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? In momentul de fata sunt clasa a XII-a la Colegiul National "Ion Luca Caragiale" din Bucuresti, pe sectia de Mate-Info bilingv Germana (recent am obtinut si o diploma pentru nivel C1 de germana). Doresc sa urmez un studiu de licenta la Universitatea din Bucuresti, la Facultatea de Matematica si Informatica (FMI), pe sectia CTI (Calculatoare si Tehnologia Informatiei). Dupa terminarea studiilor, imi doresc sa fac un Master in informatica la o universitate de prestigiu din strainatate (probabil Olanda, Germania, Austria sau Elvetia). Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? In materie de SA:MP, aspiratiile mele reprezinta mai mult un vis decat un scop. Personal, pot spune ca am plecat de la 0 si nu am visat niciodata nici macar la functia de lider. La inceput, imi doream doar sa ma joc si sa ma distrez, iar scopul meu nu era nici macar sa imi dezvolt FH-ul sau sa cunosc oameni noi, dar facand-o, mi-am dat seama ca acesta este cel mai bun lucru care se poate intampla pe un joc. Indata ce am obtinut functia actuala, sunt de parere ca orice e posibil cu suficienta munca si dedicare. Fiind o persoana careia ii place sa ajute pe oricine, visez ca intr-o buna zi sa ocup iar un loc pe pagina "Staff" de pe panel.
Maria Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 (edited) Esti in clan felicitari o app foarte frumoasa Edited February 8, 2023 by Maria
Recommended Posts