Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: AlCapone47
  • Nick-uri anterioare: Nu am.
  • Profil panel: AlCapone47's Profile - Bugged.ro SA:MP Server
  • Sancțiuni (poză panel): 
    https://imgur.com/OZEsECU
  • Level: Am level 32.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in compania `Taxi Los Santos` si detin rank 2.
  • Ore jucate: Am 656 de ore jucate.
  • Warn-uri: Nu am.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc din anul 2013, dar acest cont il am inregistrat in anul 2015.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, am fost banat pe nedrept pe motivul `cheats` dar am fost debanat imediat.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu as fi avut de ce.

IRL:

• Prenume: Ma numesc Bogdan.
  • Vârstă reală: Am frumoasa varsta de 22 de ani.
  • Domiciliu: Locuiesc in orasul Galati, dar in momentul de fata nu sunt in Romania.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma consider un tip de treaba, comunicativ cu simtul umorului. Sunt o fire calma, rabdatoare careia ii place sa si duca la bun sfarit atributiile oferite si rezolvate/terminate cat mai corect, imi place `munca` in echipa si sa dau dovada de perseverenta in orice as face. Sunt genul de om careia ii place sa dovedeasca lucrurile prin fapte nu prin vorbe.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa imi petrec timpul cu nevasta mea, cand am timp acord si jocului 2/3 ore de activitate.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Din punctul meu de vedere aceasta comunitate este una foarte populata unde merita sa ti pierzi asa zis ul timp liber, aici am legat mici prietenii, aceasta a fost prima mea comunitate de samp si nu o sa am regrete ca m am apucat de aceasta in anul 2013 in luna a 7 a, cat despre bugged nu am parare `proasta` asa cum majoritatea comenteaza la orice. Fiercare player cred ca a avut momente faina in `aceasta lume virtuala`!

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Din opinia mea este un clan foarte populat pe aceasta comunitate cu niste membrii devotati acestuia, un clan foarte bine organizat din punctul meu de vedere, asta datorita si staff ului acestuia ca si-a dorit sa fie implicare, spirit de munca in echipa si un rezultat frumos.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am fost membru al acestuia niciodata.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc un clan mai complex, un clan nu unde poate intra oricine.
  • Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - AlCapone47
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp