Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: KLS.
  • Nick-uri anterioare: Mitzyx si derivate ale acestuia
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/KLS.
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/qh7Ur16
  • Level: 60
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Sunt rank 4 in FBI.
  • Ore jucate: 2669.
  • Warn-uri: 0.
  • De cât timp joci SA:MP?: De 9 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, pentru auto-clicker, acum foarte mult timp.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Mihai
  • Vârstă reală: 23
  • Domiciliu: Constanta.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un tip simplu, mereu la locul lui, incerc sa ma dezvolt personal in fiecare moment, iar meseria mea imi permite acest lucru. Ma integrez usor in grupuri noi de oameni, nu incerc sa ies evidenta, iar acest lucru ma ajuta sa-mi castig locul mai repede si mai usor fata de cineva care face acest lucru. Sunt amabil, ajut pe toata lumea atat cat pot, deoarece vreau sa intorc favorurile ce mi-au fost facute in viata. Timpul liber mi-l ocup cu prietenii, incercam sa vizitam de fiecare data alte locuri sau sa facem activitati noi deoarece monotonia intervine repede.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa invat lucruri noi, sa stau cu tovarasii si sa facem drumetii.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este un server vechi cu renume, pe care ma joc cu placere de 9 ani de zile si inca nu m-am saturat. Cred ca este un server perfect echilibrat.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King este un clan renumit, care si-a pastrat blazonul chiar daca a trecut prin 3 schimbari de server, acest lucru da dovada doar de seriozitate si devotament.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost.
  • Motto-ul clanului King.: ''Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.''
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur deoarece este un clan cu activitate ridicat si doresc sa cunosc oameni noi.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp