WalLask Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 IG: Nick: WalLask Nick-uri anterioare: RoHaN, KeNoBy, aDDoNis și xHector Profil panel: click Sancțiuni (poză panel): click Level: 50. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Taxi LV cu rank 2. Ore jucate: 1769. Warn-uri: 0. De cât timp joci SA:MP?: De 5 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, pentru cheats. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Gino. Vârstă reală: 21, Domiciliu: Vrancea, Focșani. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un băiat calculat, modest și cu simtul umorului dezvoltat, rar prefer să mai stau seara pe discord cu oamenii la caterincă dar în timpul liber să mă distrez maxim în fiecare zi. Ce îți place să faci în timpul liber?: GFX Design si să citesc. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Sincer în momentul de față pot spune "comunitatea / serverul veteranilor". CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan foarte activ si unul din cele mai mari de pe server. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Pentru că e foarte activ si că fac parte oameni adepti a tot ce tine de bine, reputatie si respect.
CrIsTiAnG ... Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 (edited) Edited June 14, 2023 by CrIsTiAnG ... Informații noi
DarkEver Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 (edited) 1.Nu mi-am schimbat parerea despre tine, te consider tot post-hunter. Ai sarit ca ars la aplicatia ta anterioara cand ti-am dat contra si ai facut offtopic. (dovada: [Aplicație] King. - WalLask - » Aplicații [ON] - buGGed.ro) 2. Nu consider ca ai FH ordonat. Edited June 14, 2023 by DarkEver.
WalLask Posted June 14, 2023 Author Posted June 14, 2023 clasic, era de asteptat, nu știu de ce mai exista regula sa aplici iar dacă o țineți pe contra tot timpul, omul se mai schimba, ce pot sa zic ca intr adevar meritam contra si poate încă merit, de cand am făcut “nasoala aia” tot incerc sa fiu exemplar pe server si tot nimic, asta nu observați, din 10 fapte care 9 s bune si una rea, doar la acea fapta rea o sa priviți, am fost eu tipul rău dar eu pot sa fiu si altfel, in schimb văd ca si voi sunteți aiurea, na ce sa zic pentru chestia asta ar trebui sa ma las de sv ca nu mai am șanse la nimic ca na am fost post hunter, bine ma băieți e ok am încercat si a doua oară, deja înțeleg ca nu mai sunt șanse nici peste un an, bafta
Darius45 Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 26 minutes ago, DarkEver. said: 1.Nu mi-am schimbat parerea despre tine, te consider tot post-hunter. Ai sarit ca ars la aplicatia ta anterioara cand ti-am dat contra si ai facut offtopic. (dovada: [Aplicație] King. - WalLask - » Aplicații [ON] - buGGed.ro) 2. Nu consider ca ai FH ordonat. Nu mi se pare ok sa faci posturi la colegii tai de taxi, nu m-ai convins deloc, incearca insa sa te schimbi si sa fii un exemplu pentru colegii tai de taxi. In concluzie raman la aceeasi parere.
Recommended Posts