Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: zeus97
  • Nick-uri anterioare: Nu am avut.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/zeus97
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/MtiX8iq
  • Level: Am level 17.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in Los Santos Police Department si am rank 2.
  • Ore jucate: Am 173 de ore, dar voi incerca sa fac cat mai multe.
  • Warn-uri: Nu am.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din data de 25.12.2020.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am fost banat.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu cred ca am avut antecedente cu un membru King.

IRL:

• Prenume: Cosmin.
  • Vârstă reală: Am varsta de 26 de ani.
  • Domiciliu: Braila.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Salut! Ma numesc Cosmin, am varsta de 26 de ani si sunt din Braila. In timpul liber imi place sa ma joc jocuri video sau sa ies pe afara cu prietenii, nu suport persoaele ce ma vorbesc pe la spate totodata nu vorbesc pe la spate, ma acomodez repede intr-un grup de prieteni nou.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa joc jocuri video sau sa ies cu prietenii afara.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: buGGed este un server unic cu multa vechime si playeri civilizati.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan serios, printre cele mai vechi de pe server si unic.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza!"
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alaturi acestui clan deoarece este un clan unit, respectat, cum am spus mai sus cu membrii civilizati si maturi.
  • Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - zeus97
  • .Andrei97 locked and unlocked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp