WalLask Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 IG: Nick: WalLask Nick-uri anterioare: RoHaN, KeNoBy, aDDoNis și xHector Profil panel: click Sancțiuni (poză panel): click Level: 50. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Taxi LV cu rank 5. Ore jucate: 1850. Warn-uri: 0. De cât timp joci SA:MP?: De 5 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, pentru cheats si autoclicker si mentionez că eram în fata calculatorului si am revenit după 5 minute că am fost la baie, adminul are dovada si poate confirma cand mi a spus că "tarziu..". Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Gino. Vârstă reală: 21, Domiciliu: Vrancea, Focșani. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un băiat calculat, modest și cu simtul umorului dezvoltat, rar prefer să mai stau seara pe discord cu oamenii la caterincă dar în timpul liber să mă distrez maxim în fiecare zi. Ce îți place să faci în timpul liber?: GFX Design si să citesc. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Sincer în momentul de față pot spune "comunitatea / serverul veteranilor". CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan foarte activ si unul din cele mai mari de pe server. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Pentru că e foarte activ si că fac parte oameni adepti a tot ce tine de bine, reputatie si respect. Si tin să mentionez că e aplicatia la fel data trecută, am primit răspunsuri că aplicatia e la fel dar e irelevant nu pot să spun altele sau să mint când doar atât pot spune despre mine, sper să fiu acceptat o zi bună.
DarkEver Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 (edited) Pentru off-topic-urile facute aiurea si comentariile fara rost la aplicatiile trecute de la King. Edited July 16, 2023 by DarkEver.
East Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 (edited) Revin cu edit, nu imi plac post hunterii de nici o culoare. A adus Darius dovezi si m-a convins sa iti dau acest vot. Edited July 16, 2023 by East Edit
Cedryk. Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 11 hours ago, East said: Banul ala da urat, FH nu wow, aplicatia imi place.
Darius45 Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 (edited) Nu mi se pare ca poti fii de incredere, ai mai aplicat in trecut si ai cam comentat ca ti s-a dat contra, insa ai si sanctiune in last punish ceea ce denota faptul ca nu esti de incredere. Pe langa faptul ca ai facut posturi la colegul tau din taxi sf.https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1453060 Plus ca si aici nu ti-a convenit si ai comentat aiurea cand ti s-a dat contra. https://forum.bugged.ro/topic/323126-aplicație-king-wallask/ Edited July 16, 2023 by Darius45
Danezzul Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 (edited) ai luat ban cam rapid ( 7 zile ) ultima oara cand ai fost in mafie si din cate spun si baietii esti si post hunter. ti ai sters linia din fh cu banul din bikers dar cine te stie isi aduce aminte. Edited July 17, 2023 by Danezzul
WalLask Posted July 17, 2023 Author Posted July 17, 2023 multumesc tuturor pentru voturi pro / neutru si contra, e a 3 a aplicatie si a trecut ceva vreme..mi se pare putin irelevant faptul că am dat reply la aplicatie, înteleg că e un club de elită dar partea bună înteleg că nu vreti să o vedeti, de ce mai există sansa să reaplic? a trecut mult timp de la acea întâmplare, recunosc îmi asum, dar dacă un admin era jignit de către respetivul nu primea mute sau ignor? asta nu ati văzut click. primisem 3x pro si 2x neugru si după edit la atâtea contra si asa motive..dar na n am ce să zic, seară frumoasă tuturor.
Darius45 Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 15 hours ago, WalLask said: multumesc tuturor pentru voturi pro / neutru si contra, e a 3 a aplicatie si a trecut ceva vreme..mi se pare putin irelevant faptul că am dat reply la aplicatie, înteleg că e un club de elită dar partea bună înteleg că nu vreti să o vedeti, de ce mai există sansa să reaplic? a trecut mult timp de la acea întâmplare, recunosc îmi asum, dar dacă un admin era jignit de către respetivul nu primea mute sau ignor? asta nu ati văzut click. primisem 3x pro si 2x neugru si după edit la atâtea contra si asa motive..dar na n am ce să zic, seară frumoasă tuturor. Ok, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti plimbi colegii de taxi si sa le faci posturi pana dau quitgroup, tu ca coleg de taxi trebuie sa fii un exemplu pentru toti ceilalti taximetristi din punctul meu de vedere, si pe langa faptul ca ai sanctiune in last punish ceea ce denota faptul ca nu ai un comportament ok. Cam aceasta a fost parerea mea.
Recommended Posts