Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick:Nepotul47
  • Nick-uri anterioare:TenaR
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Nepotul47
  • Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/pSlOBut
  • Level:36.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Los Santos Police Departament, si detin rank 4.
  • Ore jucate:1010.
  • Warn-uri:0.
  • De cât timp joci SA:MP?:Joc din 2012.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul)Nu.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu.

IRL:

• Prenume:Andrei.
  • Vârstă reală:20.
  • Domiciliu:Galati.
  • Biografie (minim 30 cuvinte):Numele meu este Andrei, si am varsta de 20 de ani, Sunt o persoana deschisa si foarte vorbareata cu persoanele cu care ma simt confortabil, si sunt mereu in cautarea unor noi  aventuri si experiente care sa ma ajuta sa cresc si sa evoluez, si sunt foarte pasionat de tehnologie, si de jocurile pe calculator.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:In timpul liber, imi place sa stau acasa, sau sa ies pe afara cu prietenii la o plimbare, sau la o vorba, sau sa conduc, nimic special, si sa stau pe calculator, asta e una dintre cele mai mari pasiuni ale mele.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte:Bigged este im server Romanesc de Samp, si o comunitate foarte deschisa, precum si deschiderea serverului a avut loc in 2012, si in momentul de fata inca se mentine foarte sus, fata de alte servere romanesti de samp, este un server destul de simplu, si cu un gamemode pe placul tutorul, ce le plac ceva clasic.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte:King este un clan cu renume, si cu un trecut foarte bun, ci si cu un vitor foarte asteptat, si este administrat de un personal capabil.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu am mai facut parte din acest clan.
  • Motto-ul clanului King.:"Cel slab se ascunde in spatele unui nume, Cel puternic si-l creaza".
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:Deoarece vreau sa cunosc persoane noi pe server, si pentru o experienta mai noua.
Edited by Nepotu
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp