King.Horia666 Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 IG: Nick: Horia13 Nick-uri anterioare: Horia, Sheridan_Bacauanu Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Horia13 Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/9OKKZr5 Level: 22 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: School Instructors LV, rank 4, maine voi avea rank 5. Ore jucate: 338 Warn-uri: - De cât timp joci SA:MP?: Ma joc SA:MP din anul 2015. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut niciodata antecedente cu vreun membru King. IRL: Prenume: Horia Vârstă reală: 21. Domiciliu: Brasov. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o fire calma, rabdatoare caruia ii place sa puna pasiune in tot ce face. Sunt de treaba, pasionat de masini drept urmare urmez facultatea de autovehicule rutiere fiind in anul 4. In timpul liber imi place sa ies pe afara cu prietenii si sa ma joc SA:MP dupa o zi lunga de facultate + munca. Stiu sa ma descurc in orice situatie si cum sa relationez in mod civilizat cu oricine. Ce îți place să faci în timpul liber?: Cum am spus, in timpul liber imi place sa ies afara cu prietenii si sa ma relax jucand SA:MP sau alte jocuri pe PC. Descrie buGGed în câteva cuvinte: BuGGed este cel mai bun server de samp si singurul server pe care am jucat deoarece pe acesta m-am obisnuit sa joc inca de la inceput si nu as putea face niciodata schimbarea sa ma mut pe alt server. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan serios ce stie sa-si selecteze membrii, ce cred ca se asociaza cu mentalitatea mea. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am mai fost pe black si am iesit deoarece ma lasasem de SA:MP in acea perioada insa momentele petrecute pe black in clan au fost foarte frumoase. De asemenea, am fost si pe serverul red acum aproximativ 7 ani si am iesit tot din aceasi cauza, lasandu-ma pe SA;MP. Motto-ul clanului King.: „Cel slab se ascunde în spatele unui nume. Cel puternic și-l creează.” De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece consider ca e un clan ce are un nume respectat pe server ce isi respecta membrii, totodata selectandui cu mare strictete. Cand cineva face parte din King stii ca ai parte de un jucator experimentat.
Recommended Posts