Eduard Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 IG: Nick: Eduard Nick-uri anterioare: Gamaneata Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Eduard Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/eUMwFe5 Level: 77 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Mă aflu in Paramedic Department si detin la momentul actual rank 4. Ore jucate: 3.385. Warn-uri: 0/3. De cât timp joci SA:MP?: Din anul 2017. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am fost. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Au fost unele discutii acum foarte mult timp, dar eu cred ca totul este ok acum. IRL: Prenume: Gămăneată Marian-Eduard Vârstă reală: 20 ani. Domiciliu: Vorona, Botosani. Biografie (minim 30 cuvinte): Țin să cred că sunt o persoană serioasă, căreia îi place să comunice si să-și facă prieteni noi. Sunt o fire optimistă, care are multe vise de îndeplinit, dar fără muncă nimic nu este posibil. În momentul de față, lucrez în Germania în domeniul curieratului. În viața de zi cu zi sunt ocupat cu munca, dar în timpul liber obișnuiesc să vizionez seriale sau meciuri de fotbal. Ce îți place să faci în timpul liber?: Timpul liber mi-l ocup de obicei cu jocurile video sau pur și simplu stau și mă odihnesc după o lungă săptămână de muncă. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Este serverul meu preferat de samp, aici am jucat dintotdeauna. Îmi plac sistemele clasice și simple, de asta continui să joc aici. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan respectat pe server, cu o vechime foarte mare și bineînțeles cu mulți jucători "veterani". Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am făcut parte din acest clan acum cu foarte mult timp. Nu mai știu în momentul de față de ce am ales să părăsesc clanul. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece îmi place foarte mult tag-ul clanului, membrii clanului sunt foarte de treabă și cum am mai zis, un clan foarte respectat pe server; nu oricine poate face parte din el.
Recommended Posts