Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Lycser
  • Nick-uri anterioare: Nu am.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Lycser
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/jNRC2AN
  • Level: 7 (momentan la level 7 vreau sa raman)
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din Paramedic Department si detin rank 1.
  • Ore jucate: Mometan 21.
  • Warn-uri: Niciunul (0/3).
  • De cât timp joci SA:MP?: De aproximativ 12 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Pe SA:MP in general da, am avut ban-uri, dar nu pe Bugged.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, niciodata.

IRL:

• Prenume: Theodor
  • Vârstă reală: 20 ani.
  • Domiciliu: Slatina, Olt.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un baiat calm, sincer, punctual si mereu intelegator. Am cei 7 ani de acasa, nu bag pe cei rautaciosi in seama chiar daca ma injura in tot felul. Imi place lucrul in echipa, sa ajut pe cei care au nevoie iar la randul lor sa ma ajute. Ma focusez pe lucruri mici, constientizand faptul ca voi putea sa aduc acel minuscul intr-un lucru foarte important. Optimismul si pozitivismul sunt trairi care ma insotesc permanent in viata personala si in activitatea profesionala, facand din mine un om motivat si plin de speranta.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa imi petrec timpul pe SA:MP si in rest cu iubita. 
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este si va ramane un server de istorie din comunitatea de SA:MP Romaneasca, pentru ca multi de pe server sunt veterani si aici si-au petrecut copilaria, aici au invatat SA:MP-ul, iar in aceste momente de iarna iti aduce un vibe incredibil.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan cunoscut si de renume in istoria Bugged, deci practic a fost, este si va ramane cel mai deosebit clan si de putere maxima.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in King.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Sincer, din propria mea initiativa este cel mai sincer clan, cei mai prietenosi membri si co-operativi.
Posted
22 hours ago, Morpheus. said:

FfHaSdF.png

nu-mi place sa dau contra, dar level prea mic si fara ore, poate cand vei face R5 in paramedic si mai cresti putin contul cu orele, succes

Posted
On 11/23/2023 at 12:03 AM, Morpheus. said:

FfHaSdF.png

nu-mi place sa dau contra, dar level prea mic si fara ore, poate cand vei face R5 in paramedic si mai cresti putin contul cu orele, succes

Posted

Zgq1MdB.png Poti sa reaplici pe viitor, dupa ce acumulezi mai multe ore jucate si  ajungi rank 5, intr-o factiune sau in factiunea curenta.

• Fizz18 locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp