Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare am si eu o problema cu contul nu mai stiu parola id la cont este TinO3xD pot dovedii ca sunt proprietarul de drept al contului nu am mai intrat de mult pe cont si am uitat parola acestuia va multumesc frumos.

Posted

Hai salut in pagina de logare pe panel ai si o optiune mai jos in care iti zice daca ai uitat parola apasa aici daca ai setat adresa de email pe cont si ai acces la ea cand o sa dai pe textul cu "ai uitat parola?" o sa iti trimita un mesaj pe email in care acolo o sa ai posibilitatea de a schimba parola sper ca ti-am fost de ajutor o zi buna.

• Like 1
Posted

Este Contul meu de drept id de email pe care este este un id vechi si este inactiv pot dovedi ca sunt detinatorul de drept tin sa anunta ca nu m-am mai conectat pe cont de foarte mult timp

Posted

Hai salut deoarece nu mai sti parola contului si parola si emailul pe care ai setat contul nu vei putea intra pe panel sa faci un ticket dar daca esti sigur ca ai dovezi 100/100 clare incearca sa iei legatura cu Shadow/Tibi/Irinelbro64 imi pare rau pentr-u situatia ta dar cea mai buna modalitate este sa iti faci alt cont sa iti setezi contul pe adresa de email actuala si sa treci parola si emailul pe un notepad/caiet si nicknameul contului si parola la fel iti doresc o seara placuta.

Posted
On 11/25/2023 at 8:56 PM, Mad_Mike said:

Hai salut deoarece nu mai sti parola contului si parola si emailul pe care ai setat contul nu vei putea intra pe panel sa faci un ticket dar daca esti sigur ca ai dovezi 100/100 clare incearca sa iei legatura cu Shadow/Tibi/Irinelbro64 imi pare rau pentr-u situatia ta dar cea mai buna modalitate este sa iti faci alt cont sa iti setezi contul pe adresa de email actuala si sa treci parola si emailul pe un notepad/caiet si nicknameul contului si parola la fel iti doresc o seara placuta.

Bravo mane meriti madarator pe forum si halpar pe samp pt raspuns