Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: FixThat
  • Nick-uri anterioare: Marmotaa, Whiteman
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/FixThat
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/h8uYMuq
  • Level: 40
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din Las Venturas Police Department avand rank 2.
  • Ore jucate: 1153
  • Warn-uri: 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?: 6 ani
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am avut niciodata ban.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Andrei
  • Vârstă reală: 18 ani.
  • Domiciliu: Caracal, Olt.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Popa Andrei, am 18 ani, sunt din orasul Caracal, judetul Olt. Sunt elev in cadrul Liceului Teoretic Mihai Viteazul Caracal in ultimul an. Sunt o persoana sociabila, ma implic in majoritatea activitatilor si nu intru foarte usor in conflicte, ci dimpotriva, incerc sa calmez situatia. Ma integrez usor intr-un grup nou si stiu sa respect pe cei mai mari in grad sau varsta.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Jocuri pe calculator si fotbal.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Serverul de SA:MP care mi-a ajuns la inima, nu am mai jucat pe alt server inafara de acesta si nici daca as vrea nu ar mai avea acelasi farmec.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan pe care il stie toata lumea si care s-a facut cunoscut pe server prin seriozitatea de care da dovada, este unul dintre cele mai vechi de pe server.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in clanul King.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Se aud numai lucruri bune despre acest clan si ceea ce caut eu este multa seriozitate si activitate sporita.
Edited by Leno
edit titlul aplicatiei
  • Leno changed the title to [Aplicatie] King. - FixThat
  • Leno locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp