Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: GeoN
  • Nick-uri anterioare: GeoN
  • Profil panel: GeoN's Profile - Bugged.ro SA:MP Server
  • Sancțiuni (poză panel): Imgur: The magic of the Internet
  • Level: 49.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: School Instructors SF, rank 5
  • Ore jucate: 817.
  • Warn-uri: 0/3.
  • De cât timp joci SA:MP?: Am inceput sa joc SA:MP in 2017, mai precis la deschiderea serverului "blue" al comunitatii BuGGed.  
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): am fost banat in trecut.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut.

IRL:

• Prenume:Geon Alexandru.
  • Vârstă reală: 25 ani.
  • Domiciliu: Filasi.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana respectuasa, cu bun simt, conservatoare si cu planuri si idei de viitor, mereu am fost diferit de restul datorita gandirii mele si felului in care iau deciziile. Cel mai important lucru pentru mine pe lumea aceasta este familia, scopurile mele doresc sa le tin momentan pentru mine deoarece am ambitii mari si nu vreau sa fiu caracterizat datorita acestora.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies cu masina si sa ascult muzica, sa merg pe la car meet-uri, sa ma joc SA:MP, sa ma uit la seriale, sa fac sport si sa ma cultiv intelectual, sa citesc sau sa ascult audiable books.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Pentru mine BuGGed a fost mereu o comunitate de suflet. Aceasta este evident o comunitate pioniera in cadrul serverelor de samp din Romania care a reusit sa reziste in timp si sa-si pastreze originalitatea si gamemode-ul de baza.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan foarte respectat pe server, cu niste oameni de valoare care mereu s-au purtat bine cu restul jucatorilor fara a-i face pe acestia sa se simta inferiori, fapt pentru care am si dorit sa aplic.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am mai fost in acest clan in trecut, am parasit clanul deoarece renuntasem pentru o perioada la SA:MP datorita unor prioritati din viata de zi cu zi care nu imi mai permiteau sa acord timp jocului.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Datorita unitatii si atat respectului reciproc dintre membrii acestuia cat si fata de ceilalti jucatori.
Edited by GeoN
  • Alexe98 changed the title to Aplicatie] King. -GeoN
  • Fizz18 locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp