.Dragos Posted December 24, 2023 Posted December 24, 2023 IG: Nick: Dragos Nick-uri anterioare: LikeOK Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Dragos Sancțiuni (poză panel): https://i.imgur.com/cnXoM1x.png Level: 44 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din Paramedic Department, unde am rank 1. Ore jucate: 1764 Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din 2014, dar am avut o pauza mare in tot acest timp. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, am fost banat prin 2014 pentru 3/3 warns. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut. IRL: Prenume: Dragos. Vârstă reală: 22 de ani. Domiciliu: Am domiciliul in Focsani, dar locuiesc din Bucuresti, unde am facultatea. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana creativa si curioasa, pasionata de explorare si invatare. Cu un spirit deschis. ambitios si empatic, imi place sa abordez provocarile cu optimism si sa construiesc conexiuni autentice in relatiile interpersonale. Ce îți place să faci în timpul liber?: Imi place sa ma joc pe PC si sa practiv diferite sporturi precum fotbal, baschet sau tenis. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Este o comunitate unita cu jucatori foarte prietenosi unde poti avea parte de o experienta placuta. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Din ce am vazut din exeterior pare un clan cu membrii foarte seriosi cand vine vorba de joc, dar in acelasi timp cu un simt al umorului foarte dezvoltat si mereu pregatiti pentru a cunoaste persoane noi. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Apreciez atmosfera prietenoasa, avand experiente anterioare pozitive cu membrii clanului, iar dorinta mea esta sa contribui la aceasta comunitate.
Perseu[] Posted December 24, 2023 Posted December 24, 2023 Contra, nu sunt locuri in clan, cand o sa se faca curatentie, revino cu o aplicatie!
Recommended Posts