Dexxx Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Am o problema , se deschide ma joc 5 secunde si imi da crash , In eroare scrie ceva de moduri , vreo rezolvare ? Quote
Mad_Mike Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Hai salut daca folosesti moduri incearca sa le scoti si introdu moduri compatibile daca tot iti da crash si dupa ce le scoti reinstaleaza jocul si instaleaza cate un mod pe rand daca folosesti windows 8/10 descarca sa-mp addon de pe Moduri.ro sper ca ti-am fost de ajutor sa ai o seara placuta, Quote
Benedict20 Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 3 hours ago, Dexxx said: Am o problema , se deschide ma joc 5 secunde si imi da crash , In eroare scrie ceva de moduri , vreo rezolvare ? Salut! In cazul in care nu ai rezolvat, incearca sa instalezi sampfuncs,(moduri.ro/sampfuncs) si sa il bagi in folderul jocului, e posibil sa ai moduri cleo si sa nu ruleze fara sampfuncs. Quote
Recommended Posts