Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Lycser
  • Nick-uri anterioare: Nu am avut.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Lycser
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/p1iXIKU
  • Level: 20.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din Paramedic Department si detin rank 4, maine rank 5.
  • Ore jucate: 63.
  • Warn-uri: 0/3.
  • De cât timp joci SA:MP?: Aproximativ 10 ani, prima data m-am apucat pe Red.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Pe Bugged nu, dar pe alte rivale da.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut.

IRL:

• Prenume: Theodor George.
  • Vârstă reală: 20 ani si jumatate.
  • Domiciliu: Slatina.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un baiat calm, sincer, punctual si mereu intelegator. Am cei 7 ani de acasa, nu bag pe cei rautaciosi in seama chiar daca ma injura in tot felul. Imi place lucrul in echipa, sa ajut pe cei care au nevoie iar la randul lor sa ma ajute.  Ma focusez pe lucruri mici, constientizand faptul ca voi putea sa aduc acel minuscul intr-un lucru foarte important. Optimismul si pozitivismul sunt trairi care ma insotesc permanent in viata personala si in activitatea profesională, facand din mine un om motivat si plin de speranta. Un avantaj incontestabil pentru cariera mea il constituie faptul ca am avut si am aproape oameni care m-au ajutat si ma ajuta sa evoluez, sa imi doresc mai mult si sa nu renunt atunci cand apar obstacole. Consider ca urmatorul motto este cel mai potrivit pentru a evidentia pozitia pe care o am si o voi avea intotdeauna in fata oamenilor pe care ii intalnesc: „Valoarea unui om rezida in ce da el, nu in ceea ce este capabil sa primeasca.” (Albert Einstein). In caz ca se vede ca este copiata, sa stiti ca este din aplicatia de la Paramedic, puteti verifica.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies cu prietena, sa ma plimb cu masina din oras in oras si sa ma distrez la maxim.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server simplu, atractiv chiar si prin simplitatea lui, si aici ne revedem copilaria.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan deosebit, membrii de treaba, respectuosi, nu cu arfe ca ceilalti. Pe langa astea este si clanul numarul 1 pe Bugged.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am fost in clan.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Imi doresc de mult acest lucru, si consider ca sunt apt pentru acest clan. Iar tag-ul acestui clan este unul top, de aceea imi doresc ca pe server sa fie King.Lycser: salutare!
  • Fizz18 locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp