Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Down
  • Nick-uri anterioare: -
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Down
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/WWtzGO6
  • Level: 77
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Paramedic Department SF, rank: 2.
  • Ore jucate: 2613
  • Warn-uri: 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?: Mă joc acest joc minunat încă din anul 2012.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Elvis.
  • Vârstă reală: 25 de ani.
  • Domiciliu: Drobeta Turnu Severin.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoană liniștită cu simțul umorului și mă consider perseverent. Îmi place să cunosc persoane noi, să-mi fac amintiri plăcute și să mă dezvolt la orice capitol. Mă implic în majoritatea activitatilor și nu intru în conflicte, ci dimpotriva, încerc să calmez situația. Mă integrez ușor într-un grup nou și știu să-i respect pe cei mai mari în grad sau varsta.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sunt o persoană care a făcut sport toată viața, așadar, timpul meu liber mi-l dedic plimbărilor sau diferitelor activități sportive.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Comunitatea buGGed oferă un mod de joc simplu și clasic, aceasta este calitatea ei principală și prin asta m-a cucerit cu mulți ani în urmă. 

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Clanul King este o oportunitate de a-ți face prieteni noi și amintiri plăcute pe joc.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am ieșit din motivul ianctivității mele în urmă cu 1-2 ani (m-am lăsat de joc în acea perioadă).
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: În acest clan sunt de părere că m-aș integra foarte bine, este un clan cu jucători importanți, competiția este sus, iar mie îmi plac provocările.

Posted
13 hours ago, DASAEV said:

spacer.png - FH impecabil, ore jucate numeroase, level mare, fără sancţiuni, meriţi un loc în echipă!

• Leno pinned, unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp