Stefan.C Atlantis Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 Nick pe joc:Stefan.C Level:42 Ore jucate:800 Link profil (panel):https://bluepanel.bugged.ro/profile/Stefan.C Varsta reala?:24 Descrie-te (minim 15 cuvinte)?:Sunt un om cu frica de Dumnezeu , un familist convins , nu imi place sa fiu luat la misto sau sa am glume proste.. Ce minim de activitate ai in ultimele 7 zile?:In raport imi arata 20;38 De ce doresti sa aplici la aceasta functie?:cred ca sunt de folos in selectarea playeri-lor ce vor sa intre in clan ! De ce crezi ca meriti aceasta functie?: Nu am jicnic pe nimeni niciodata in clan daca am putut sa ajut am ajutat si cred ca ma inteleg bine cu majoritatea staffului si nu numai ! Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti Co-Lideri?: Nu am de gand sa fac nimic diferit decat seriozitate unde este cazul. Ce te deranjeaza cel mai mult la clan?: Nu ma deranjeaza nimic ! Crezi ca te vei descurca?:Da cred ca ma voi descurca ! Alte precizari?:Multumesc anticipat !
Gicones Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 Vreau mai multa activitate pe /c si te asteptam pe discord ul clanului, am incredere ca te vei descurca in caz ca vei primi aceasta functie. Imi place ca ai activitate iar zilele in clan sunt decente. Succes pe mai departe.
Recommended Posts