Edmundd Posted January 23, 2024 Posted January 23, 2024 IG: Nick: Edmund Nick-uri anterioare: Nu am avut nickname-uri anterioare. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Edmund Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/QUMsX3q Level: 45 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in Hitman Agency si am rank 5. Ore jucate: Am 1072 de ore jucate. Warn-uri: Nu am asa ceva. De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din anul 2015. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am fost niciodata banat. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Alex Vârstă reală: Am 23 de ani. Domiciliu: Stau in municipiul Buzau. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Alex, am 23 de ani si sunt din Buzau. Lucrez in orasul Sfantu Gheorghe, judetul Covasna, de aproximativ 3 ani de zile ca politist. Imi place sa respect si sa fiu respectat la randul meu, stiu sa lucrez intr-un colectiv si imi place munca de echipa. Apreciez oamenii sinceri, care atunci cand gresesc isi asuma, cat si oamenii care au un simt al umorului si nu se supara atunci cand faci o gluma pe seama lor. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ma plimb, sa ies cu prietenii, iar cand sunt plecat la munca in orasul Sfantu Gheorghe, prefer sa ma joc pe calculator. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Prin buGGed am inteles placerea de a juca SA:MP, motiv pentru care joc de atatia ani de zile si inca nu m-am plictisit de acest joc. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan foarte cunoscut si respectat pe server, alcatuit numai din membrii seriosi si capabili. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost niciodata. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece, cum am spus si mai sus, este un clan foarte cunoscut pe server, plin de membrii cunoscuti si seriosi, si consider ca sunt demn sa intru in acest clan.
Adi Posted January 23, 2024 Posted January 23, 2024 @Edmundd, sa contactezi un co-lider in game pentru invite.
Recommended Posts