Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick: NeaDekwaT
  • Nick-uri anterioare: Nu am avut.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/NeaDekwaT
  • Sancțiuni (poză panel): Nu am avut.
  • Level: 63
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in Taxi San Fierro si sunt rank 2.
  • Ore jucate: 2513 ore.
  • Warn-uri: 0 warn-uri.
  • De cât timp joci SA:MP?: Din 2014.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Probabil am avut acum multi ani, nu mai tin minte. Dar a fost doar din cauza ca am avut 3/3 warn-uri.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut.

IRL:

• Prenume: Oleg
  • Vârstă reală: 19 ani.
  • Domiciliu: Germania, Frankfurt.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Oleg, am 19 ani si sunt din Germania. Sunt un baiat cinstit si respect pe toata lumea ce ma respecta. Imi place sa glumesc si sa ma distrez alaturi de prieteni si familie. Nu ma cert cu nimeni si sunt destul de rabdator cand e nevoie.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Imi place sa joc Basketball in timpul liber.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server destul de vechi dar totusi perfect. Mi-am facut cele mai multe memorii bune pe acest server. Este serverul pe care am inceput sa ma joc cand aveam 8 ani si de aceea BuGGed este si va ramane un server unde m-as intoarce mereu pentru a ma putea distra cu ceilalti jucatori.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King este un clan respectat pe server. Multi isi doresc sa faca parte din acest clan. Liderul este un om bun si clanul este un clan organizat si frumos. Este totul ce ti-ai putea dori de la un clan.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in acest clan.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece simt ca ma voi intelege de minune cu playerii care fac parte din acest clan, si pentru ca este un clan faimos pe BuGGeD deoarece este un clan vechi cu o istorie in spatele lui.
Posted

rSncuWY.png

• Like 1
Posted (edited)

rSncuWY.pngAm verificat si n-ai lp, recomandarea mea atunci cand mai faci o aplicatie de clan este sa pui o poza la LP, altfel cel care voteaza pentru tine nu isi poate da seama daca ai sau nu LP.

On topic: fh frumos, aplicatie ok, succes

Edited by East
  • Like 1
  • Kronick changed the title to [Aplicație] King. - NeaDekwaT
  • Leno locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp