J O S E P H I N N O Posted February 28, 2024 Posted February 28, 2024 IG: Nick:Josephinno Nick-uri anterioare: JosephinnoAdv Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Josephinno Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/2sQTXUR Level:57 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Ma aflu in FBI si detin rank 2, viitor rank 3. Ore jucate:1460 Warn-uri:0/3 De cât timp joci SA:MP?:Joc sa:mp din 2014, cu multe tentative de a opri interactiunea cu jocul acesta dar amintirile sunt prea frumoase. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu, nu am avut. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu imi amintesc sa fi avut vreodata antecedente cu un membru din acest clan, daca am avut si nu imi aduc aminte, imi pare rau, nu este cu intentie. IRL: Prenume:Stelian Vârstă reală:22 de ani. Domiciliu:Slatina. Biografie (minim 30 cuvinte):Sunt un baiat matur, cu capul pe umeri, cu cei 7 ani de acasa, imi place sa imi fac prieteni noi, sa joc fotbal si sunt foarte pasionat de masini. Ma consider un baiat cu foarte mult respect fata de oameni, imi place sa socializez cu persoane noi, sa cunosc persoane noi si nu in ultimul rand, imi place sa ajut foarte mult si sa lucrez in echipa. Merg pe vorba "respecta si vei fi respectat" si mereu imi las un loc de "buna ziua" pe unde trec. Ce îți place să faci în timpul liber?:Imi place sa conduc, ma relaxeaza foarte mult. Descrie buGGed în câteva cuvinte:Pentru mine, jucator buGGed din 2014 este cea mai top comunitate ever, am incercat si alte comunitati dar nu am putut sa plec de aici. Mi se pare o comunitate destul de inghegata chiar daca in ultimul timp lucrurile au inceput sa scartaie. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte:Doar cateva cuvinte am de spus: Maturitate, seriozitate, eleganta si respect. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu am mai fost in acest clan. Motto-ul clanului King.:Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?:Cum am enumerat si mai sus, mi se pare un clan matur, cu foarte mult respect pe acest server si cu o eleganta de neegalat.
East Posted February 28, 2024 Posted February 28, 2024 (edited) Avand in vedere ca ai mai aplicat se vede ca iti doresti aici Edited February 28, 2024 by East
Darius45 Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 Ai sanctiuni in last punish ceea ce denota faptul ca nu m-ai convins si sunt nevoit sa iti dau contra, daca vrei in clan ar trebui sa ai un comportament adecvat fata de ceilalti. Cam aceasta a fost parerea mea.
I0ana02 Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 Just now, Darius45 said: Ai sanctiuni in last punish ceea ce denota faptul ca nu m-ai convins si sunt nevoit sa iti dau contra, daca vrei in clan ar trebui sa ai un comportament adecvat fata de ceilalti. Cam aceasta a fost parerea mea.
Seyick. Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 (edited) Edited February 29, 2024 by Seyick. 1
DarkEver Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 1 hour ago, Darius45 said: Ai sanctiuni in last punish ceea ce denota faptul ca nu m-ai convins si sunt nevoit sa iti dau contra, daca vrei in clan ar trebui sa ai un comportament adecvat fata de ceilalti. Cam aceasta a fost parerea mea.
whoisbogdan Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 5 hours ago, Darius45 said: Ai sanctiuni in last punish ceea ce denota faptul ca nu m-ai convins si sunt nevoit sa iti dau contra, daca vrei in clan ar trebui sa ai un comportament adecvat fata de ceilalti. Cam aceasta a fost parerea mea.
CrIsTiAnG ... Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 (edited) 2 minutes ago, .Bogdan.. said: https://i.imgur.com/FfHaSdF.png Sustin acest domn Edited February 29, 2024 by CrIsTiAnG ...
Recommended Posts