_Flow_ Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 Am avut un cont pe orange stiu numele am si un clip cu el , doar ca nu am mai jucat de mult si as vrea sa ma reapuc de joc, si sunt curios daca se poate recupera ceva pentru ca spune ca numele nu exista si nu stiu ce s-a intamplat Quote
Mad_Mike Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 Hai salut nu se mai poate transfera/recupera conturi optiunea de a-ti transfera contul pe serverul actual Blue.bugged.ro a fost valabila doar cateva luni prin 2018-2019 cred cand sa facut fuziunea intre servere ajungand la un singur server iti recomand sa iti faci un cont nou si sa te bucuri de joc in continuare sper ca ti-am fost de ajutor sa ai o seara placuta. Quote
SkiZo.iL Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 4 hours ago, Mad_Mike said: Hai salut nu se mai poate transfera/recupera conturi optiunea de a-ti transfera contul pe serverul actual Blue.bugged.ro a fost valabila doar cateva luni prin 2018-2019 cred cand sa facut fuziunea intre servere ajungand la un singur server iti recomand sa iti faci un cont nou si sa te bucuri de joc in continuare sper ca ti-am fost de ajutor sa ai o seara placuta. Aprob Quote
Mad_Mike Posted March 3, 2024 Posted March 3, 2024 Multumesc mult pentr-u sustinere domnule @SkiZo.iL sa ai o seara placuta. Quote
sunkie Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 Salut, user panel-ul orange a fost inchis de mult timp. Nu se mai pot transfera conturi de pe serverele vechi. Quote
Recommended Posts