Danni Posted March 4, 2024 Posted March 4, 2024 Salut! A fost organizat acum 2 zile un eveniment LMS in care toti jucatorii au primit doar grenada si am observat ca nu luam damage. M-am gandit ca ar putea fi din cauza modurilor, am mai incercat sa scot, pana la urma am incercat si cu Gta curat si tot la fel se intampla. Problema s-a confirmat si in cazul altor jucatori cu care am testat bugul si incercand pe alt server am observat ca nu exista aceasta problema, ceea ce ma face sa cred ca e un bug de la server. Descrierea bugului: nu primesc damage de la grenada altor jucatori, primesc damage doar de la grenada data de mine. Videoclip: https://youtu.be/NTvWXDVD8Pk Quote
Danni Posted March 5, 2024 Author Posted March 5, 2024 11 hours ago, Mihnea said: In paint nu iti mai iei damage de la Grenade. Nu e doar la paint, am patit asta si la event, in arena. Quote
WiCCA Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Probabil este asa din anticheats pentru cei care isi dau grenade sa nu omoare alti jucatori. Quote
Recommended Posts